Νίκος Νικολάου: «Σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή του δύο χρόνια μετά τα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Δύο χρόνια μετά τα δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για εμπλοκή του σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, ο Νίκος Νικολάου «έσπασε» τη σιωπή του.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη και στην κάμερα του Πρωινού, ο ηθοποιός δήλωσε: «Δεν το βίωσα τότε κάπως. Προσπάθησα να καταλάβω τι ήταν αυτό που λέμε ανώνυμη καταγγελία. Με τον νομικό τρόπο που έπρεπε, προσπάθησα να δω τι είναι. Τελικά δεν βρέθηκε καμία καταγγελία. Ήταν μία αίολη ψευδής καταγγελία, η οποία έκλεισε όλο αυτό το θέμα μέσα σε τρεις μήνες» δήλωσε αρχικά ο Νίκος Νικολάου.

Και πρόσθεσε: «Δεν κλήθηκα καν να απολογηθώ. Εγώ έψαχνα να δω τι είναι αυτό το πράγμα και πληροφορήθηκα ότι είναι μία αίολη καταγγελία που έβαλε ο ίδιος ο Εισαγγελέας στο καλάθι των αχρήστων. Ξαφνικά προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Στην καριέρα μου δεν με επηρέασε. Οι καριέρες στήνονται με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και πολύ μεγάλο κόπο. Δεν κερδίζονται από περιστασιακά πράγματα. Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται και συνέχισα τα γυρίσματά μου κανονικά στην Έξαψη».

Δες όλα όσα είπε ο Νίκος Νικολάου:

Read More

And More