Νίκος Πολυδερόπουλος: Αποκαλύπτει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, που αυτή τη σεζόν συμμετέχει στη σειρά του ΣΚΑΪ “8 Λέξεις”, αποκάλυψε αν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι ο Ανδρέας Γεωργίου θα μετακομίσει στο Mega μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ωστόσο, ο Νίκος Πολυδερόπουλος δεν θα βρίσκεται στο cast των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στην καινούργια σειρά.

Ειδικότερα, ο ίδιος ανέφερε: “Δεν θα είμαι στην ομάδα ηθοποιών που θα συνεχίσει με τον Ανδρέα Γεωργίου, σε πολλές ήμουν ομάδες σε αυτή δεν θα είμαι. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Σε κάποια πράγματα ταιριάζουμε σε κάποια πορευόμαστε μαζί και σε κάποια όχι. Με τα παιδιά έχουμε καλή σχέση, κάναμε όσες δουλειές κάναμε επιτυχία, σε αυτή προέκυψε να είναι κάτι άλλο στο οποίο δεν θα είμαι εγώ και θα είμαι κάπου άλλου. Συζητάω κάτι άλλο, όμως λόγω των καιρών δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο αλλά υπάρχουν συζητήσεις. Είμαι ευχαριστημένος με τον Ανδρέα και είμαι τυχερός που είχα δουλειά με αυτά που γίνονται. Ευγνώμων! Όλα είναι καλά και το κλίμα, ήταν από τα καλύτερα κλίματα συνεργασίας».

Δες το βίντεο:

Read More

And More