Νίκος Πολυδερόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τους ισχυρισμούς του Κατσαφάδου ότι τέθηκε εκτός παράστασης

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος αποκάλυψε πως εκείνος και ο συνάδελφός του, Νίκος Πολυδερόπουλος τέθηκαν εκτός της παράστασης που πρωταγωνιστούν για την επόμενη θεατρική σεζόν.

«Είμαι στο Θέατρο Άνεσις στην παράσταση “Μάρτυρας Κατηγορίας”, είμαστε με γεμάτο θέατρο κάθε μέρα. Εκεί κάπου την Πρωτοχρονιά μας ανακοινώνεται σε όλο το θίασο ότι θα συνεχίζουμε μια χαρά. Μετά από λίγες ημέρες ακούω κάτι περίεργα ότι έχουν μιλήσει για του χρόνου και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει. Επικοινώνησα με τον σκηνοθέτη και τον επιχειρηματία και μου ανακοινώνεται ότι δεν θα είναι στην παράσταση ο Νίκος Πολυδερόπουλος και μάλιστα το πολύ άσχημο και σκληρό για εμένα – είναι ότι του το είπανε μόλις ήρθε από το μνημόσυνο του αδελφού του που είχε πάει στην Πάτρα» είχε αποκαλύψει ο καταξιωμένος ηθοποιός στην εκπομπή Breakfast@Star,.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Μάρτζυ Λαζάρου στην εκπομπή «Fays Time», υπήρξαν δυο ηθοποιοί του θιάσου, οι οποίοι δεν ήθελαν τον Θοδωρή Κατσαφάδο και τον Νίκο Πολυδερόπουλο στην παράσταση. Η δημοσιογράφος επικοινώνησε με τις δημόσιες σχέσεις του θέατρου, όπου τόνισαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ συνάντησε τον Νίκο Πολυδερόπουλο στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με τον ηθοποιό να απαντάει πως: «Ισχύει ό,τι είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος, δεν θα είμαστε του χρόνου στην παράσταση. Θα τα πούμε μια άλλη στιγμή. Δεν με έχει στεναχωρήσει κάτι».

 

Read More

And More