Νίκος Ψαρράς: «Όταν έπαιζα στα σήριαλ του Κοκκινόπουλου έβλεπα ανθρώπους στο δρόμο που έκαναν ένα βήμα πίσω»

Για τον τρόπο που τον αντιμετώπιζε ο κόσμος στον δρόμο όταν πρωταγωνιστούσε στις σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου, τη συνεργασία με τη σύζυγό του αλλά και τη διαφωνία του πατέρα του με την επιλογή του να γίνει ηθοποιός, μίλησε ο Νίκος Ψαρράς στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου.

«Εγώ έχω παίξει κατά κόρον σφάχτες, δολοφόνους, όλους τους περίεργους τύπους. Δεν είμαι έτσι στη ζωή μου και αυτό έχει και μια πλάκα. Σε βλέπει ο κόσμος στον δρόμο και σε ταυτίζει με αυτό που παίζεις εκείνη την περίοδο… Στις Άγριες Μέλισσες γελούσαν που με έβλεπαν στον δρόμο. Στα σήριαλ του Κοκκινόπουλου έβλεπα ανθρώπους που έκαναν ένα βήμα πίσω, ήταν μαγκωμένοι» είπε ο Νίκος Ψαρράς.

«Όταν με σκηνοθετεί η σύζυγός μου, δεν μπορώ να της κρυφτώ. Κάνω κάτι και μου λέει: πολύ ωραίο, το έχουμε δει άλλες 50 φορές, βρες κάτι άλλο», παραδέχτηκε με χιούμορ ο Νίκος Ψαρράς.

Σε άλλο σημείο ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για το διάστημα που έμεινε εκτός δουλειάς λέγοντας, «Ήταν ένας χρόνος που ήμουν στην Αμερική και δούλευα ως σερβιτόρος σε ελληνικά εστιατόρια. Ήμουν πεπεισμένος ότι έχω διαλέξει το λάθος επάγγελμα αλλά ήταν μία περίοδος γεμάτη όνειρα».

Ακόμη, ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για τις ενστάσεις που είχε ο πατέρας του με την απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

«Ο πατέρας μου δεν θεωρούσε την υποκριτική επάγγελμα. Μου έλεγε: τώρα θα σε βλέπει ο κόσμος να φιλιέσαι και αυτό είναι δουλειά; Ήξερε ότι δεν είναι κάτι σταθερό. Στις εξετάσεις μου στο Γ’ Έτος, όταν του έδωσαν συγχαρητήρια οι καθηγητές μου στο Βασιλικό Θέατρο, με ρώτησε: αυτοί με κοροϊδεύουν;», εξομολογήθηκε ο Νίκος Ψαρράς.

Τέλος, ο Νίκος Ψαρράς αναφέρθηκε και στην προτροπή που δέχτηκε στα πρώτα του βήματα από συνάδελφό του για να αλλάξει το επίθετό του με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται.

«Όταν ξεκινούσα και έπαιζα στην πρώτη μου δουλειά, ένας συνάδελφος που ήταν χρόνια πρωταγωνιστής στο ΚΘΒΕ, ο Ανδρέας Ζησιμάτος, μου έλεγε: βρε παιδάκι μου, εσύ τώρα είσαι ομορφόπαιδο και να σε λένε Ψαρρά; Αλλά δεν το σκέφτηκα ποτέ να το αλλάξω», είπε.

Read More

And More