Νίκος Συρίγος: Η εξομολόγηση για την μεγάλη του κόρη – «Δεν είναι βιολογικό μου παιδί»

Στην εκπομπή Μπαμπά-δες βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Συρίγος. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας, τις δύο κόρες του αλλά και τον δύσκολο χωρισμό που βίωσε από την πρώην σύζυγό του.

Ο Νίκος Συρίγος μιλώντας στον Τάσο Ιορδανίδη αποκάλυψε πως η μεγάλη του κόρη, Εύα, δεν είναι βιολογικό του παιδί, καθώς πρόκειται για την κόρη που απέκτησε η πρώην σύζυγός του από προηγούμενο σύντροφό της.

«Η μεγάλη μου κόρη είναι 22 και η μικρή 15. Η Εύα δεν είναι βιολογικό μου παιδί. Είναι από τον πρώτο γάμο της μαμάς της με έναν Ολλανδό κι εγώ την πήρα ουσιαστικά στα χέρια μου όταν ήταν 13-14 μηνών μωρό», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

Και πρόσθεσε για την σχέση τους: «Όταν με σύστησε η μαμά της, η Εύα, η οποία έχει και την Ολλανδική γλώσσα μέσα της. Όταν κλήθηκε να με φωνάξει πρώτη φορά με είπε: “Νούκι”. Μέχρι να γεννηθεί η αδελφή της η Έλενα με έλεγε “Νούκι”, όταν γεννήθηκε η αδελφή της για να μην μπερδεύεται η μικρή, με φώναζε μπαμπά», αποκάλυψε ο Νίκος Συρίγος.

Και κατέληξε για την 22χρονη σήμερα Εύα: «Ήταν παρών ο βιολογικός της μπαμπάς και έχουν ακόμα σχέσεις, τους χωρίζει η απόσταση», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπής, Μπαμπά-δες.

Read More

And More