Νίνα Κασιμάτη: «Έπιασα πολλές φορές τον εαυτό μου να σπάει και να βουρκώνει»

Η Νίνα Κασιμάτη μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 και στην δημοσιογράφο, Κέλλυ Βρανάκη εξιστορώντας τις πιο έντονες στιγμές της πορείας της, σχολιάζοντας παράλληλα τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Κοττταρίδη στην ΕΡΤ και στην πρωινή ζώνη για το Σαββατοκύριακο.

«Όταν ξεκινούσαμε τη δημοσιογραφία, ο χώρος ήταν ανδροκρατούμενος. Εγώ όταν ξεκίνησα στην περιφέρεια, ήταν λίγο περίεργο. Μία νέα κοπέλα να βγει στον δρόμο, να πάει τη λαϊκή αγορά να κάνει ρεπορτάζ… αλλά είπαμε βουρ» εξομολογείται στη συνέχεια η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Για την συνεργασία της με τον Δημήτρη Κοτταρίδη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ανέφερε: «Αυτό που νιώθω εγώ είναι ότι υπάρχει χημεία, αν και ο κόσμος θα μας κρίνει. Φαίνεται από την αρχή, από το βλέμμα, το feeling που θα νιώσεις. Αλλά χρειάζεται να το χτίσεις κιόλας».

Σε ερώτηση για την είδηση που την έκανε να «λυγίσει» στον τηλεοπτικό αέρα η Νίνα Κασιμάτη απάντησε: «Έχω βουρκώσει. Είναι πολλές αυτές οι δύσκολες στιγμές, που έπιασα τον εαυτό μου να σπάει η φωνή, να βουρκώνω. Ένα χωριό είχε κυριολεκτικά πλημμυρίσει κι ένας παππούς πάλευε να σωθεί. Τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν να τον σώσουν και σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο μπαμπάς μας, ο παππούς μας. Ήταν πολύ σοκαριστικό», ανέφερε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Read More

And More