“Nomads 2”: Βγήκε το επίσημο τρέιλερ και οι εικόνες που θα δεις, απλά δεν υπάρχουν!

Δεν μας έφτανε το “Nomads 1”, τώρα έχουμε και το “Nomads 2”! Γιατί προφανέστατα οι ιθύνοντες των καναλιών πιστεύουν, πως τηλεοπτικό πρόγραμμα χωρίς… αγριάλιτι, δεν μπορεί να υπάρξει!

Έτσι, για ακόμα μία φορά καλούνται οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν την ζωή και τα έργα όσων αποφασίζουν για μερικά λεπτά δημοσιότητας και για κάποιες χιλιάδες ευρώ, να ζήσουν μεγάλες στιγμές τηλεοπτικής… εξαθλίωσης και ορισμένες φορές ακόμα και ξευτίλας.

Άλλωστε, έχουμε ξανά πει πως το… απόθευγμα “αίμα, δάκρυα και ιδρώτας”, πουλάει στη τηλεόραση. Όπως πουλούσε κάποτε και το “άρτος και θέαμα”!

Η φετινή έκδοση του “Nomads” γυρίζεται στη Μαδαγασκάρη και την παρουσίαση έχει αναλάβει ως γνωστόν ο Σάββας Πούμπουρας, ενώ στο… δεύτερο πλάνο της παρουσίασης θα είναι ο Γιώργος Λέντζας.

Σαν να λέμε; Κάντο όπως ο ΣΚΑΙ με Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Λιανό. Γιατί έτσι είναι… Οι μεγάλες ιδέες – λέμε τώρα – πρέπει να “κοπιάρονται”!

Αυτό πάντως που αξίζει να δεις, είναι το επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο μέρες στον ΑΝΤ1, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό, με πλάνα που μοιάζουν να είναι βγαλμένα από ταινία.

https://youtu.be/6KmTm7kPzTw

Read More

And More