Νόνη Δούνια – Απαντάει στις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν θέλω να δώσω συνέχεια»

Η Νόνη Δούνια προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και απάντησε στα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για εκείνη ενώ μίλησε και για την αντικατάστασή της στην εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα».

«Δυστυχώς εν έτη 2024, οι γυναίκες καλούμαστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα. Πρέπει να σταματήσουν αυτά τα στερεότυπα όσον αφορά στις γυναίκες. Μιλάμε για ισότητα φύλων αλλά έχουμε δρόμο να διανύσουμε» ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Στις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα, η ίδια είπε: «Δεν απαντώ. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια και να ανοίξω διάλογο. Μπορεί να κάνει ό,τι δηλώσεις θέλει, όπως και εμείς οι γυναίκες μπορούμε να έχουμε άποψη και να την εκφράζουμε όποτε θέλουμε. Θέλω να σεβαστείτε το γεγονός πως δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε ότι είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ευρωβουλή και το modelling. Ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα και όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη. Μόλις, χθες Πέμπτη στη Βουλή κατηγοριοποιήθηκαν οι γυναίκες και το θεωρώ πάρα πολύ σεξιστικό και λάθος. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε πει: «Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να μάθει σε όλους modelling εκεί. Τι θα τους μάθει; Οικονομικά; Πρέπει να έχεις μία γνώση για να εκπροσωπήσεις και δεν είναι μόνο η κα Δούνια».

 

Η Νόνη Δούνια θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές. «Επειδή θα χρειαστεί να φύγω από την εκπομπή λόγω ευρωεκλογών, θα αποφασίσουν τι θα γίνει με τη θέση μου. Δεν γνωρίζω εάν θα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κυρία ή πολλοί άνθρωποι στη θέση μου στην εκπομπή. Άδεια καρέκλα δεν θα υπάρχει».

Read More

And More