Ντάνιελ Νούρκα: Απαντά για την καταγωγή του και το φλερτ που δέχεται από τους άνδρες

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη παραχώρησε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ο νεαρός ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», μοιράστηκε στιγμές της ζωής και της καριέρας του λιγότερο γνωστές στο κοινό.

«Ασχολήθηκα με το μόντελινγκ μετά από παρότρυνση φίλης μου. Εγώ ήμουν πολύ ντροπαλός να ‘χτυπήσω πόρτες΄. Έχω αισθανθεί τη διαφορετικότητα λόγω της καταγωγής μου αλλά δεν είπα ποτέ ψέματα για αυτήν. Απλώς μια φορά δεν απάντησα αν είμαι από την Αλβανία, είπα από το Κιάτο Κορινθίας. Όταν πήρα την ταυτότητά μου, μπορούσα από ‘Νούρκα’ να κάνω το επώνυμό μου να γίνει ‘Νούρκας’, αλλά δεν το έκανα».

Για το επάγγελμα που έχει επιλέξει να ασχοληθεί ο Ντάνιελ Νούρκα ανέφερε: «Με αγχώνει αν έχω επόμενη δουλειά ως ηθοποιός. Αν είχα την κατάλληλη πρόταση θα συμμετείχα σε πάνελ εκπομπής. Θα ήθελα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Ζαρίφη τηλεοπτικά που είναι φίλη μου».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή ο Ντάνιελ Νούρκα αποκάλυψε: «Αν είμαι ελεύθερος και δω μια κοπέλα που μου αρέσει θα πάω να της μιλήσω, να την φλερτάρω. Η εμφάνιση σε μια γυναίκα σε τραβάει και ο χαρακτήρας σε κρατάει. Είναι πολύ σημαντικό να σε στηρίζει η σύντροφός σου. Όταν δέχομαι φλερτ από άνδρες ξεκαθαρίζω με ήρεμο τρόπο ότι δεν ενδιαφέρομαι. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι προσβάλλονται που ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι προβάλει την προσωπική του ζωή».

Read More

And More