Ντέμη Γεωργίου – MasterChef – Μιλά για την κρίση στη σχέση της με την Άλκηστη: “Νομίζω ότι μοιάζει με χωρισμό” (video)

Μια δύσκολη συναισθηματικά περίοδο βιώνει η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου “Pop up”, μίλησε για την κρίση που περνά η σχέση της με τη γυναίκα της ζωής της, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται μακριά της, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο ότι μπορεί η σχέση αυτή να έχει φτάσει στο τέλος της. 

“Θα έλεγα ότι υπάρχει ένας περίεργος αποχωρισμός που μοιάζει και λίγο με χωρισμό, η αλήθεια είναι. Η Άλκηστη βρίσκεται στο Λονδίνο. Μοιάζει σαν να είναι επαγγελματική υποχρέωση, αλλά νομίζω ότι πάντα είναι κάτι παραπάνω, πάντα κρύβει κάτι από πίσω, οπότε ναι με πετυχαίνεις σε δύσκολη φάση συναισθηματική.

Δεν ήταν τόσο τα προβλήματα τα προσωπικά που είχαμε, όσο αυτά που δημιουργήθηκαν με τη δημοσιότητα, λίγο με το bullying, λίγο με την υπερπροβολή”, ανέφερε στην Χριστιάνα Κοχλατζή η Ντέμη Γεωργίου. Δες εδώ όσα δήλωνε το ζευγάρι σε παλιότερη συνέντευξη του.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν η σύντροφος της Ντέμη δεν ήταν έτοιμη να διαχειριστεί τη δημοσιότητα μετά το reality μαγειρική, εκείνη απάντησε: “Είναι κάτι που δεν έχω ξαναπεί ποτέ σε συνέντευξη, αλλά η ίδια σχεδόν το προκάλεσε, δηλαδή εγώ δεν είχα σκοπό να μπω στο παιχνίδι. Με την  παρότρυνση της να μπω στο “MasterChef”, θα έπρεπε λίγο να έχει δει τι γίνεται πίσω απ’ όλα αυτό. Εγώ δεν είχα ιδέα.

Δεν ξέρω αν νόμιζε ότι θα κάνει κακό, καλό, ή τι… Νομίζω ότι όντως είχε να κάνει με την προωθητική ενέργεια και για το βιγκανισμό και για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και για το εστιατόριο, αλλά ήταν too much. Εγώ δηλαδή κατά τη διαδρομή, ακόμα και στο πούλμαν όταν πήγαινα, είχα καταλάβει ότι δεν είναι εύκολη πορεία.

“Είναι δύσκολο, περνάω δύσκολα και παρόλο που δημιουργικά είμαι σε καλό δρόμο, συναισθηματικά είμαι αρκετά μπερδεμένη και νιώθω έτσι κι αυτή την εγκατάλειψη, αλλά εντάξει, κάθε εμπόδιο και κάθε αποχαιρετισμός νομίζω για καλό είναι και όλα καλά θα πάνε.

Δεν έχουμε συζητήσει για λήξη του συμφώνου συμβίωσης, αλλά η αλήθεια είναι ότι λόγω χρόνου, λόγω συντεταγμένων, λόγω πολλών πραγμάτων, εγώ εδώ είμαι ελεύθερη επαγγελματίας, εκείνη εκεί είναι με πρόγραμμα, έχει τη ρώτα της, οπότε σχεδόν δεν μιλάμε, δηλαδή μιλάμε 10 λεπτά το πρωί, 10 λεπτά το βράδυ, οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν είσαι με έναν άνθρωπο εννέα χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ και ξαφνικά του μιλάς για τόσο λίγο, δεν ξέρω αυτό για πόσο μπορεί να κρατήσει”, δήλωσε η Ντέμη.

Δες το βίντεο

Read More

And More