Ντέμη Γεωργιου: “Το MasterChef με βοήθησε να βρω τα ψυχολογικά μου…”

Η Ντέμη Γεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” για την εμπειρία της στο MasterChef και κατά πόσο αυτό τη βοήθησε, για την προσωπική της ζωή αλλά και για τον φετινό κύκλο του reality μαγειρικής. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Γιώργο Κοψιδά που συμμετέχει στο Survivor.

Για τη συμμετοχή της στο MasterChef: “Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα πήγαινα πολύ διαβασμένη στο MasterChef. Θα είχα παρακολουθήσει τα προηγούμενα για να δω τι γίνεται. Δεν θα ήμουν τόσο έντονη, γιατί υπήρξα και αυτό ενόχλησε. Ήταν στόχος μου για να βοηθηθεί κόσμος. Δεν είχε πολύ βγει κάτι τέτοιο στην τηλεόραση. Πήγα, δήλωσα ποια είμαι, βγήκα έξω και συνεχίζω να είμαι η ίδια. Σίγουρα υπήρξαν πολλά σχόλια. Μας έκαναν κριτικές ενώ ήταν κλειστό το μαγαζί και από κάτω έβριζαν επειδή ήμουν παντρεμένη με γυναίκα. Κάναμε report στη Google και το κατέβασαν. Είχαμε πολλά τέτοια θέματα”.

Για τη σχέση της, πλέον, με την Άλκηστις: «Είμαι καλά δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τα προσωπικά μου. Καλά είναι και η Άλκηστις, σας στέλνει χαιρετισμούς. Μένει στο Λονδίνο, μιλάμε, επικοινωνούμε, μέχρι εκεί”.

Για το αν τη βοήθησε το MasterChef στη μετέπειτα ζωή της: “Το MasterChef με βοήθησε να βρω τα ψυχολογικά μου και να χρειαστεί πιο μετά να τα λύσω. Όλη αυτή η πίεση του εγκλεισμού με βοήθησε πολύ. Πιέστηκα εκεί πέρα και χρειάστηκε να δω κάποιες πτυχές του χαρακτήρα μου που δεν αποδεχόμουν και βοηθήθηκα. Μαγειρικά δεν βοηθήθηκα και νομίζω ότι μπορεί κανείς να βοηθηθεί από αυτό. Θεωρώ ότι είναι ένα πείραμα. Δεν ξέρω αν το δίνουν μετά στα Πανεπιστήμια κι αν κάνουν έρευνες πάνω σε αυτό, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει κάποια υπόσταση στον μαγειρικό κόσμο έξω. Αν κάποιος θέλει δημοσιότητα. Και εγώ ήθελα και γι’ αυτό πήγα. Είναι όμορφο το συναίσθημα να σε χαιρετούν στον δρόμο”.

Για τον φετινό κύκλο του MasterChef: “Λένε ότι φέτος το MasterChef είναι πολύ ριάλιτι, χειρότερα από το δικό μας. Πάντα ψάχνουν έναν κακό, τώρα αν είναι όλοι κακοί φέτος τι να κάνουμε;”.

Ακόμα, η Ντέμη Γεωργίου αποκάλυψε πως ο Γιώργος Κοψιδάς είναι πελάτης του εστιατορίου της και της λέει ότι φτιάχνει το καλύτερο σουβλάκι της Αθήνας.

Δες το βίντεο:

Read More

And More