Ντόλτσε Βίτα: Επέστρεψε στο Mega και το twitter εντόπισε την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στο πρώτο επεισόδιο

Η πετυχημένη σειρά Ντόλτσε Βίτα επέστρεψε με νέα εικόνα στο πρόγραμμα του Mega, το απόγευμα του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου. 

Η θρυλική ελληνική comedy των 90s με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Θανάση Ευθυμιάδη ξεκίνησε να προβάλλεται από την αρχή σε επανάληψη, με τους χρήστες στο twitter να σχολιάζουν τις ατάκες που μέχρι και σήμερα αναπαράγονται μέσα από τα social media.

Ντόλτσε Βίτα – Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Το βασικό στόρι γύρω από το οποίο περιστρέφονται όλα στη σειρά είναι το ειδύλλιο της Χριστίνας με τον – αρκετά μικρότερό της σε ηλικία – Αντώνη. Η συνάντησή τους σχεδόν μυθιστορηματική, σε πλήρη αντίθεση με την απότομη προσγείωση τους στην πραγματικότητα όταν, σε μια κάπως άβολη περίσταση, συνειδητοποιούν ότι η διαφορά ηλικίας δεν είναι το μεγαλύτερό τους πρόβλημα. Ναι, η αλήθεια είναι πως το να ερωτευτείς το αμόρε της κόρης σου είναι μεγάλη ατυχία. 

Αλλά η διαχείρισή του, τόσο από τους δημιουργούς της σειράς όσο και από τους ηθοποιούς, ήταν τόσο προσεκτική που, ευτυχώς, δεν κατάφερε ποτέ να αφαιρέσει τίποτα από αυτό που κατάφερε να πετύχει η σειρά – να μιλήσει, δηλαδή, ανοικτά για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης για το δικαίωμα στον έρωτα, τον πόθο, το πάθος πέρα από τον ηλικιακό ρατσισμό.

Κι όχι μόνο αυτό. Στην περίπτωση της Χριστίνας και του Αντώνη, το γεγονός ότι μιλάμε για τον έρωτα μεταξύ ενός νέου άντρα στα είκοσί του και μιας μεγαλύτερής του γυναίκας, αποτελεί μια βαθιά φεμινιστική επιλογή για την τηλεόραση των mid-90s.

Ντόλτσε Βίτα – Η guest εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα, αφού βρισκόταν ανάμεσα στους ταξιδιώτες που αναγκάστηκαν να τροποποιήσουν το πρόγραμμά τους, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Όπως θα δεις, παρακάτω, ο δημοσιογράφος του ANT1, σε αρκετά νεαρή ηλικία, με sport look είχε εμφανιστεί στην είσοδο του ξενοδοχείου, περνώντας μπροστά από την  Χριστίνα Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου).

 

 

 

 

Δες περισσότερα σχόλια για τη σειρά, Ντόλτσε Βίτα:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More