Ντόρα Κουτροκόη: «Δεν θέλω να θυμάμαι τη συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ, δε σκέφτηκε κανείς ότι μεγαλώνω ένα παιδί»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ντόρα Κουτροκόη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο Happy Day. Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος μίλησε για το τηλεοπτικό διαζύγιο από τον ΣΚΑΪ και το σοβαρό χειρουργείο που την οδήγησε στο να χάσει τη φωνή της για 40 ημέρες.

Αρχικά, η Ντόρα Κουτροκόη είπε: «Περνάω πολύ καλά, ήθελα πάντα να πετύχω τον στόχο μου και να πάω στη ζώνη 10 με 1. Ήμουν πάντα πρωί, αξημέρωτα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο. Είναι μία ωραία προσπάθεια που κάνουμε με τον Νίκο Υποφάντη στο Action 24. Στην εκπομπή μου αρέσουν περισσότερο τα πολιτικά».

Στη συνέχεια, η Ντόρα Κουτροκόη αποκάλυψε: «Ήταν να ξεκινήσω τον Φεβρουάριο στο Action 24, μετά το τέλος της συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΪ. Μπήκα κι έκανα μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές, γιατί είχα πάρα πολλά προβλήματα. Τότε ο γιατρός μου είχε πει ότι σε 15 ημέρες θα είμαι περδίκι και θα μπορώ να κάνω κανονικά την εκπομπή. Ήμουν σε αφωνία και χρειάστηκε να πάω για λογοθεραπεία και να κάνω μαθήματα φωνητικής. Απέτυχε η επέμβαση, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ.

Έχασα τη φωνή μου για 40 ημέρες και δε μπορούσα να μιλήσω ούτε για τα απλά. Αφαίρεσαν περισσότερη βλεννογόνο από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα η φωνή να μη μπορεί να βγει. Υπήρξε και ο κίνδυνος να μη ξεκινούσα ούτε τον Μάιο στο Action 24”».

Όταν η Ντόρα Κουτροκόη ρωτήθηκε για τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, απάντησε χαρακτηριστικά: «Ήμουν στον ΣΚΑΪ; Δεν το θυμάμαι καν. Οι συμπαρουσιαστές μου, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος δεν με πήραν τηλέφωνο. Είμαι από το ’98 σε αυτήν την δουλειά, ίσως είναι το μόνο κομμάτι αυτής της δουλειάς που δεν θυμάμαι. Και να το θυμόμουν, δεν θα ήθελα να το θυμάμαι. Δεν είχα ποτέ απάντηση για το τι έφταιξε. Η κουβέντα που μου είχε πει η επικεφαλής ήταν ότι “τελικά τα τρία άτομα δεν μας βγήκαν”. Μετά τον ΣΚΑΪ, φοβήθηκα ότι θα μείνω εκτός. Δε νομίζω ότι σκέφτηκε κανείς ότι μεγαλώνω ένα παιδί. Δοκιμάστηκαν πολύ τα όριά μου».

Τέλος, η Ντόρα Κουτροκόη αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον σύντροφό της εδώ και κάποιο διάστημα. «Είμαι μόνη κατ΄ επιλογήν» εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164