Ντόρα Κουτροκόη για Παυλόπουλο – Οικονόμου: «Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη» – Νέες δηλώσεις μετά την απόλυση από τον ΣΚΑΪ

Η Ντόρα Κουτροκόη βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ για να υπογράψει την απόλυσή της από τον σταθμό. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ενημερώθηκε πριν από μία εβδομάδα για το πρόωρο τέλος, όπως είπε στο Happy Day.

Σε νέες δηλώσεις της, η Ντόρα Κουτροκόη είπε: «Υπέγραψα την απόλυση μόλις. Αποχωρώ από το κανάλι. Η αντιπρόταση έγινε μόλις χθες το απόγευμα στις 4, μετά από όσα είχαν προηγηθεί στις εκπομπές. Η πρόταση αφορούσε για βοηθό αρχισυντάκτη. Είμαι στενοχωρημένη, έγινε σε χρονική στιγμή που είναι δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Ήταν κάτι για το οποίο δεν είχα κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας».

Όσον αφορά στον Δημήτρη Οικονόμου και στον Άκη Παυλόπουλο, η Ντόρα Κουτροκόη επεσήμανε: «Είπα ότι όταν είσαι τόσα χρόνια σε μία δουλειά και σε μία εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους. Δεν μίλησα μαζί τους από όταν μου ανακοινώθηκε η απόλυση. Σκέφτομαι το «πάμε για άλλα», να δούμε τι θα γίνει. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική στο ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι».

Μετά την προβολή των δηλώσεών της, ο Γρηγόρης Μπάκας διέψευσε τις φήμες χωρισμού της Ντόρας Κουτροκόη από τον σύντροφό της.

Read More

And More