Ντόρα Μακρυγιάννη: «Γι’ αυτό μου ήρθε το ψυχοσωματικό, ακούω ένα βουητό εδώ και 4 χρόνια»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά, «Κάνε ότι κοιμάσαι», έκανε τις νέες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα απαιτητικά γυρίσματα που είχαν οι καθημερινές σειρές στις οποίες συμμετείχε τα τελευταία χρόνια.

«Ήταν πολύ δύσκολο και γι’ αυτό μου ήρθε και το ψυχοσωματικό, έχω βούισμα, έχω ένα βουητό 4 χρόνια τώρα. Είναι δύσκολο πολύ, τρέλα, αλλά προσπαθώ πια και τι διαχειρίζομαι. Πιέστηκα πάρα πολύ από μεριάς μου, όταν σου δίνεται ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και έχεις μια μεγάλη ευθύνη», ανέφερε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Σχολιάζοντας το #Metoo «Mίλησα για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσα, γιατί ένιωσα ότι μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα. Ξαφνιάστηκα με το #Metoo, με το πόσα άτομα μπορεί να έχουν κακοποιηθεί από 1 άτομο. Δεν υπάρχει το «γιατί τώρα;», οπότε βρει την δύναμη θα το πει», πρόσθεσε, και συμπλήρωσε: «Είναι ασυγχώρητο για όσους έχουν βρεθεί μπροστά σε κακοποίηση και δεν έχουν βοηθήσει», είπε στην κάμερα του Mega η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Read More

And More