Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο.
Μεταξύ άλλων, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε να μιλήσει για τη Eurovision και για την πρόκριση της Ελλάδας με την Klavdia και την «Αστερομάτα» στον μεγάλο τελικό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Βέβαια την είδα την Eurovision και η ελληνική συμμετοχή μου άρεσε πολύ. Πάρα πολύ. Το σκηνικό ήταν εξαιρετικό και η ίδια η Klavdia ήταν πάρα πολύ καλή, μα πάρα πολύ καλή. Ένιωσα περηφάνεια, τα νιώθω αυτά τα πράγματα και χαίρομαι σαν μικρό παιδί όταν τα πράγματα πάνε καλά. Μας βγήκε λίγο η αγωνία μέχρι τέλους αλλά τελικώς περάσαμε και εύχομαι καλή επιτυχία», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννης.
«Ποια θέση πιστεύετε;» ρώτησε στη συνέχει ο ρεπόρτερ, με την Ντόρα Μπακογιάννη να απαντά: «Τώρα, τι να σου πω; Εγώ την πρώτη θέλω! Μια ζωή την πρώτη ήθελα».
«Εύχομαι στην Klavdia καλή επιτυχία, καλή δύναμη και όλα να πάνε πολύ καλά», κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ