Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για το “Game of Chefs”

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι η παρουσιάστρια του reality μαγειρικής του ΑΝΤ1 Game of Chefs, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 26/8. Πριν λίγο, ο ANT1 έστειλε επίσημη ανακοίνωση για το νέο παιχνίδι του τηλεοπτικού σταθμού.

Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έρχεται στον ΑΝΤ1 με… γαστρονομικές διαθέσεις! Εισβάλλει στην κουζίνα του «Game Of Chefs» και αναλαμβάνει την παρουσίαση του πιο ανατρεπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

Δυναμική, ταλαντούχα, με χιούμορ και ατάκα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα ρίξει το αλατοπίπερο στη συνταγή επιτυχίας του «Game Of Chefs». Μέσα από έναν ιδιαίτερο ρόλο που θα εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα δίνει τη στήριξη και τη θετική της ενέργεια στους συμμετέχοντες στη μάχη για την ανάδειξη του επόμενου κορυφαίου σεφ που θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μαζί με τους τρεις καταξιωμένους σεφ, Άγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Άνταμ Κοντοβά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έρχεται για να μας ανοίξει την… όρεξη για μαγειρικές περιπέτειες.

Μια σκληρή μαγειρική διαδρομή ξεκινά! Παρουσιάστρια, κριτές και διαγωνιζόμενοι σε ετοιμότητα! Εκεί που τελειώνουν τα άλλα παιχνίδια μαγειρικής, αρχίζει το «Game Of Chefs»!

Το «Game Of Chefs» έρχεται στο καινούριο πρόγραμμα του ANT1.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164