Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οριστικά εκτός ΣΚΑΙ!

Οριστικά εκτός ΣΚΑΙ βρίσκεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Το “Survivor Πανόραμα” έριξε τίτλους τέλους το Σάββατο και τίτλοι τέλους έπεσαν ταυτόχρονα και στη συνεργασία της γνωστής παρουσιάστριας με το κανάλι του Φαλήρου.

Απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα όχι η fresh τηλεοπτική χρονιά δεν θα βρει την Ντορέττα και πάλι στο ΣΚΑΙ, μιας και κάπου εδώ ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ναι, έχουμε να κάνουμε μ ΄ένα τηλεοπτικό “διαζύγιο”, αφού πλέον δεν μπορεί να βρεθεί η ιδανική φόρμουλα για να συνεχιστεί επικοδομητικά αυτή η συνεργασία.

Κάπου εδώ οφείλω να επισημάνω, – γιατί καλό είναι να τα λέμε αυτά, ασχέτως με το τι θέλουν ή τι δεν θέλουν τα κανάλια -, πως η Ντορέττα είναι ένα πρόσωπο που έβαλε για τα καλά πλάτη στο πρόγραμμα του καναλιού, που λειτούργησε σαν στρατιώτης κι ότι κι αν της ζητήθε το έκανε. Και το έκανε με προσήλωση, με αφοσίωση, με αγάπη.

Από την άλλη μεριά κι ο ΣΚΑΙ εννοείται πως έδωσε κάποιες ευκαιρίες στη Ντορέττα και την βοήθησε να εξελιχθεί. Από το “Κάνε Παζάρι” και το “Εδώ”, μέχρι το “Survivor Πανόραμα”.

Γιατί το να καλείσαι να συνεργαστείς και να έχεις πάνελ ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να πουν στο τηλεοπτικό αέρα όπως πρέπει, ούτε το όνομά τους, είναι εξέλιξη για ένα παρουσιαστή, για μία παρουσιάστρια.

Μαθαίνει να διατηρεί την ψυχραιμία της, ανεβάζει την… τέχνη της συννενόησης σε άλλο επίπεδο και γενικότερα εξασκεί τα μάλλα τ  ΄αντανακλαστικά της, γιατί ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να την βρει σε live μετάδοση.

Από την άλλη μεριά, η Ντορέττα ανήκει στη κατηγορία εκείνη των παρουσιαστριών που έχουν βελτιωθεί απίστευτα, που έχουν γίνει καλύτερες, έχουν ωριμάσει τηλεοπτικά, έχουν αναπτύξει την τηλεοπτική τους αμεσότητα, την άνεσή τους μπροστά στο φακό, δεν φοβούνται να αυτοσαρκαστούν και να “τσαλακωθούν”.

Η Ντορέττα δεν είναι η… τηλεοπτική σταρούμπα. Δεν είναι η… απόλυτη παρουσιάστρια. Η Ντορέττα είναι ένα κονονικό κορίτσι, είναι όντως αυτό το… περιβόητο κορίτσι της διπλανής μας πόρτας, με το οποίο μπορεί να ταυτιστεί ο τηλεθεατής. Είναι η φίλη, η κόρη ή η εγγονή που θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε από μας κι αυτό – σύμφωνα με τη ταπεινή μου γνώμη -, τη κάνει ξεχωριστή.

Γιατί από σταρούμπες και το χειρότερο; Από ιμιτασιόν… σταρούμπες έχει φλομώσει ο τόπος. Από κανονικά κορίτσια που δεν μοιάζουν να μένουν σε άλλο πλανήτη, πασχίζει η ελληνική τηλεόραση.

 

 

 

Read More

And More