Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πυρ και μανία στο “Πρωινό” για τον Ντάνο!

Πυρ και μανία η Ντορέττα Παπαδημητρίου… Η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε σήμερα στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και πραγματικά δεν έκανε καμία προσπάθεια για να κρύψει την ενόχλησή της… Δεν έκανε καμία προσπάθεια για να κρύψει την δυσαρέσκειά της, για όλα όσα έχουν ακουστεί για ΄κείνη τις τελευταίες ημέρες.

Η Ντορέττα κάθισε απέναντι από την Φαίη Σκορδά και όπως καταλαβαίνεις λατρεμένη η συζήτηση εννοείται πως κάποια στιγμή έφτασε και στο… φλέγον θέμα των ημερών – σε ότι έχει να κάνει πάντα με τα gossip της εγχώριας σόου-μπιζ -, το οποίο δεν είναι άλλο από το εάν η Ντορέττα έχει χαρίσει την καρδιά της στο Γιώργο Αγγελόπουλο ή εάν προτιμάς στον… “εθνικό” μας Ντάνο!

Με άλλα λόγια, η συζήτηση “άναψε” όταν έφτασε στο θέμα με τις πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει και στις οποίες η Ντορέττα και ο Ντάνος τρώνε παρέα ψαράκι στην ακροθαλασσιά, τύπου… “λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ΄ αγόρι μου”!

“…Αυτές καθαυτές οι φωτογραφίες δεν ήταν κάτι που με σόκαρε. Δεν κάναμε κάτι κρυφό, κάτι κακό. Βρέθηκε ο φωτογράφος στο μαγαζί, φυσικά δεν το ξέραμε και εντάξει αυτή είναι η δουλειά που κάνουμε”, έσπευσε αρχικά να πει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και στη συνέχεια έχασε εντελώς την ψυχραιμία της, όταν άκουσε την Φαίη Σκορδά να της εξομολογείται ότι οι φωτογραφίες που είχε στα χέρια του το “Πρωινό”, δεν ήταν από φωτογράφο, αλλά από θαμώνα του μαγαζιού που τις τράβηξε με το κινητό του και τις διοχέτευσε στα Μέσα!

“…Αυτό μου φαίνεται ακόμα χειρότερο! Οι φωτογραφίες του HELLO! ήταν από φωτογράφο. Οι φωτογραφίες όμως που στάλθηκαν από κινητό μου φαίνεται ακόμα πιο… κρίμα. Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο. Είναι άλλο να έρθει κάποιος να σου ζητήσει να βγεις μια φωτογραφία μαζί του και είναι άλλο να βρεθεί κάποιος που τρώει στο διπλανό τραπέζι και να τραβήξει φωτογραφίες και να τις στείλει σε δημοσιογράφους. Κοινωνιολογικά αυτό αξίζει μελέτης. Πολλά συμβαίνουν, αλλά δεν σημαίνει πως είναι και σωστά! Εγώ μπορεί να κρίνω και εξ ιδίων. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, να τραβήξω κρυφά μια φωτογραφία και να τη στείλω στους δημοσιογράφους. Δεν μου έχει ξανατύχει. Αντιλαμβάνομαι γιατί μου έτυχε τώρα, δεν είμαι αφελής. Δεν λέω ότι δεν συμβαίνει, αλλά εσένα πώς σου φαίνεται; Δεν είναι απαραίτητο επειδή γίνεται κάτι ότι πρέπει να το αποδεχτείς κιόλας. Είναι κάτι που συμβαίνει κρυφά!…”

Όσο για το τι την έκανε έξαλλη και την ενόχλησε περισσότερο απ ‘όλα;

“…Με ενόχλησαν οι συζητήσεις που έγιναν μετά. Cool και χαλαρή δεν είμαι ποτέ όταν προβάλλονται προς τα έξω πράγματα της προσωπικής μου ζωής. Από την άλλη δεν με ενόχλησε τόσο πολύ το γεγονός της φωτογραφίας, δηλαδή ότι δύο φίλοι βγήκαν να φάνε. Οι συζητήσεις που έγιναν όμως, κάποιες ξεπέρασαν τα όρια αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό…”

Τέλος, η Ντορέττα θέλησε να πει για ακόμα μία φορά όσο πιο έντονα και ξεκάθαρα γίνεται, πως παρά τα όσα λέγονται, ακούγονται και γράφονται, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι μόνο φίλοι!

Τι να πω κι ΄γω; ‘Οσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος…

Read More

And More