Ο Light ξανά κατά της Ζήνας Κουτσελίνη: «Πονήρω, αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες αυτό με τον Λύτρα»

Μετά τα όσα κατά της Ζήνας Κουτσελίνη για τη στάση της αναφορικά με τον Απόστολο Λύτρα, ο Light επανέρχεται με νέες δηλώσεις. Ο γνωστός τράπερ χαρακτηρίζει «αλεπουδιάρα», «πονηρή» που είπε όλα αυτά που είπε υπέρ του ποινικολόγου με στόχο τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Light δήλωσε: «Άμα ο κύριος Λύτρας, ο Θεός να τον κάνει κύριο, ήταν ράπερ ή τράπερ, τότε να βλέπατε τι θα γινόταν… Ποτέ δεν είμαστε με την πλευρά του πλυντηρίου και με την πλευρά του θύτη, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ζητήματα. Αλλά έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα τηλεθέασης. Αποκλείεται να είναι τόσο χαζή».

«Τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δε γίνεται να είναι τόσο τούβλο που να βγήκε και να το είπε αυτό και να μη ξέρει ότι θα την κράξουμε όλοι. Πήρε τα νουμεράκια της, ανανέωσε συμβόλαιο, άρα νομίζω ότι μάς πέταξε τυράκι! Δεν είμαι καθόλου σκληρός, αν ήμουν σκληρός θα το καταλαβαίνατε. Να ξέρατε ότι είναι πονήρω, αλεπουδιάρα, επίτηδες το έκανε. Τι προηγούμενα να έχω εγώ με τη Ζήνα Κουτσελίνη;» πρόσθεσε ο Light.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Διάβασε επίσης:

Light κατά της Ζήνας Κουτσελίνη: «Σιχαμένη, εμετική που δικαιολογεί τον Λύτρα γιατί καταστρέφεται λέει μια καριέρα»

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164