Ο Toquel στους Πρωταγωνιστές: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε τη μητέρα μου»

Ο Toquel έχει καταγωγή από την Αλβανία. Μεγάλωσε βοηθώντας την μάνα του που καθάριζε σκάλες και μετά τα βράδια όργωνε με το αυτοκίνητο του τα στενά γύρω από την πλατεία Βικτωρίας κάνοντας… business.

Ο δημοφιλής τράπερ προχώρησε σε ένα ειλικρινές άνοιγμα ψυχής στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών που ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου. Παράνομα ήταν γιατί φτιάξαμε χαρτιά ψεύτικα. Ήμασταν παράτυποι όμως, όχι παράνομοι, Ο πατέρας μου ήταν ο man για όλα, που λέμε. Σου έκανε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια και η μάνα μου ήταν καθαρίστρια. Μέχρι ένα σημείο τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία.

«Με το που πήγα στο δημοτικό ξεκίνησαν τα προβλήματα. Φασαρίες μέσα στο σπίτι, ο πατέρας μου ήταν αγρίκος και η μάνα μου αρρώστησε. Δεν έπινε ο πατέρας μου αλλά έπαιζε τζόγο».

 

«Έπαιζε πολύ. Την κακοποιούσε την μάνα μου. Έχει φάει ξύλο, δεν είναι ψέμα, πολύ ξύλο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο τράπερ στην ενημερωτική εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη στον Alpha. «Συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Ξέρω και άλλους που το κάνουν. Από την Αλβανία, από την Βουλγαρία, από την Ρουμανία, από την Ελλάδα, από όπου θες. Πολλοί πατεράδες έχουν τα δικά τους θέματα, τα δικά τους ψυχολογικά και ξεσπάνε στη γυναίκα».

Read More

And More