Ο Αλέξης Κούγιας απαντά στην Εύη Βατίδου για την επανασύνδεση: «Έχω σχέση! Οι δηλώσεις της μού δημιουργούν πρόβλημα»

Τη δική του απάντηση του θέλησε να δώσει ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις της Εύης Βατίδου, η οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους.(Δες εδώ αναλυτικά)

Ο γνωστός δικηγόρος, το πρωί της Πέμπτης 30/11 μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Βιβή Μπουγιούρα και τόνισε πως δεν υπάρχει κανέναν ενδεχόμενο επανασύνδεσης καθώς έχει μία σχέση και όλα αυτά που λέγονται τού δημιουργούν πρόβλημα.

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.  

«Δεν απάντησα στην δήλωση της Εύης Βατίδου, όταν είπε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον χαρακτήρα του. Έχω κάνει μόνο καλό στην Εύη Βατίδου. Πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα. Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, έχουμε μια φυσιολογική σχέση σε όλα τα επίπεδα, δεν ασχολείται με αυτά. Αυτή η κοπέλα στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Read More

And More