Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τα «κοψίματα» στη Super Κατερίνα: «Αυτό το πράγμα εγώ δεν θα το ξαναζήσω»

Σε μία συνέντευξη «ποταμό», ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στο Mega Καλημέρα για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανάρτησή του για την εκπομπή Super Κατερίνα και τα «κοψίματα» στον αέρα. (Δες εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει)

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Στη συγκεκριμένη εκπομπή, ο αριθμός των κοψιμάτων καθημερινά νομίζω ότι αν μπορούσε θεσμοθετηθεί σαν αγώνισμα και θα έπαιρνε χρυσό η Super Κατερίνα σε σχέση με εμένα και με άλλους. Αυτό το πράγμα εγώ δεν θα το ξαναζήσω. Για να είμαι εδώ που είμαι, είπα ότι δε με νοιάζει να μιλάω ένα λεπτό ή δέκα λεπτά. Όταν όμως μιλήσω, εκτός αν πλατιάσω και μου πουν να συντομεύσω κι εκεί θα το δεχτώ, θέλω να ολοκληρωθεί η άποψή μου. Αυτή είναι η βάση συνεργασίας».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε: «Εγώ είμαι σε αυτήν την εκπομπή ένα είδος επισκέπτη – συμμετέχοντα. Αν λοιπόν εσύ λες, Στέφανε, ότι με αγαπάνε σε αυτή την εκπομπή, με το βάρος και τη σοβαρότητα των λόγων σου, εσύ το υπογράφεις. Εγώ δε μπορώ να το υπογράψω».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε ότι δεν κάνει καριέρα, ούτε πρωινό, ούτε τηλεόραση. «Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος με πάρα πολλά ρεκόρ. Ποτέ δεν κάθισα στο ίδιο πράγμα. Εμένα μου αρέσει το ρίσκο. Εγώ δε πάω να στήσω μία μυθολογία προσώπου. Εγώ θέλω στην πράξη να κολλάει το σίδερο και να δίνουμε τη μάχη είτε κερδίζουμε είτε όχι. Έτυχε να κερδίζω από κύρια πλευρά. Έτυχε να μπαίνω σε ριάλιτι και να τα σώζω. Έτυχαν πολλά πράγματα λόγω της εποχής, της ικανότητας και των ευκαιριών που είχα.

Δεν ψάχνω στασίδι, δεν έψαχνα όταν ήμουν μόνος, πένης και αλήτης, θα ψάξω τώρα; Έτυχε να βρεθώ εδώ, έχω ανάγκη το οικονομικό γιατί δεν έχω οικονομικούς όρους και δε μπορώ και να αποκτήσω γιατί δε μου επιτρέπει το καθεστώς των πραγμάτων. Άρα πρέπει να βγάζω κάποια χρήματα για να ζήσω».

Δες παρακάτω όλη τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Mega Καλημέρα:

Read More

And More