Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε για το ροζ βίντεο της Χριστίνας Ορφανίδου – “Είμαι έξω φρενών. Μιλάμε για έναν τύπο που είναι μισογύνης, ένας φαλλοκράτης του κερατά” (video)

Στο αποψινό live του Big Brother η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε ανοιχτά για το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και την δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις με πρώην σύντροφό της.

Η δημόσια εξομολόγηση της 35χρονης, ωστόσο, ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος την υποστήριξε ανοιχτά και καταδίκασε την πράξη του ανθρώπου που το έφερε στο φως της δημοσιότητας.

“Είμαι έξαλλος, είμαι έξω φρενών, είμαι έτοιμος να βγω από τα ρούχα μου κυριολεκτικά. Αυτό που είδαμε είναι ανεπίτρεπτο. Μιλάμε για έναν τύπο που είναι μισογύνης, είναι ένας φαλλοκράτης του κερατά, ένας ανύπαρκτος, ένας άνθρωπος που δεν έχει προσωπικότητα, ένας άνθρωπος που δεν αγαπάει ούτε τα άντερά του, που δεν σε αγάπησε… Το ότι έμπλεξες με αυτό το πράγμα είναι η ευθύνη σου, όχι το βίντεο. Το βίντεο δεν είναι τίποτα ανάμεσα σε ζευγάρια… Πώς εμπιστεύτηκες αυτό το πράγμα για τη ζωή σου; Αυτή είναι η μεγάλη σου ευθύνη. Μη κλαις για το βίντεο, δεν διαπομπεύεσαι. Αυτός ο αγύρτης διαπομπεύεται και κάθε αγύρτης που χρησιμοποιεί τέτοια στοιχεία εναντίον των γυναικών… Μη κλαις κορίτσι μου, θύμωσε κορίτσι μου. Καταδίκασέ τον, δεν είναι άνθρωπο αυτοί, δεν αγαπούν τίποτα… Μη σκας για τον παλιοκερατά, μη στενοχωριέσαι…”, είπε φανερά εκνευρισμένος.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More