Ο Αντώνης Κανάκης ξεσπά: “Έχουμε κόκκινες γραμμές! Μην γράφετε ό,τι να ‘ναι, μην ξεφεύγετε… Φτάνει”

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να πάρει θέση και να απαντήσει σε όλους εκείνους που αναφέρουν ψευδώς ότι πρόβαλε στην εκπομπή του το συκοφαντικό πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας κατά του Χάρη Ρώμα. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν έκρυψε την οργή του και ξέσπασε.

“Σε διάφορες παράξενες περιπτώσεις που μπορούμε να συναντήσουμε, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, ανακρίβειες που γράφονται στο διαδίκτυο τα έχουμε συνηθίσει. Αλλά επειδή έχουμε και κάποιες κόκκινες γραμμές και ευαισθησίες, παιδιά μην ξεφεύγετε. Θέλει λίγη προσοχή! Ορισμένα πράγματα είναι πολύ ευαίσθητα, είναι πολύ σοβαρά θέματα, έχουμε πολύ μεγάλες ευαισθησίες…

Μην γράφεται ό,τι να ‘ναι. Δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Φτάνει λίγο! Γράψτε ότι θέλετε για τα μαλλιά ή γι’ αυτά που λέμε αλλά ας βάλουμε μία κόκκινη γραμμή. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε ότι να ‘ναι για παραπάνω κλικ και για πράγματα που ποτέ δεν ειπώθηκαν και ποτέ δεν παίχτηκαν. Να συμπεριφερθούμε ανθρώπινα και να επανορθώσουν όλοι όσοι εμπλέκονται”, ανέφερε εκνευρισμένος ο Αντώνης Κανάκης.

Read More

And More