Ο Άρης Καβατζίκης για την εμφάνιση του Κασσελάκη με τον Fipster: «Είναι τώρα αυτή εικόνα πολιτικού αρχηγού;»

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Θάρρος ή Αλήθεια του Fipster στο κανάλι του στο Youtube, και λίγο πριν ανέβει η συνέντευξή του, ο γνωστός Youtuber δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου βλέπουμε να δοκιμάζει ένα trend στο Tik Tok με Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Ο Άρης Καβατζίκης, βλέποντας το απόσπασμα, δεν δίστασε να πει τη γνώμη του μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega.

«Εγώ, πάντως, παιδιά, κοιτάξτε, είχα πει στην αρχή σήμερα να μη μιλήσω για τον κύριο Κασσελάκη, γιατί καταντάει μονότονο. Αλήθεια, είναι τώρα αυτό εικόνα για πολιτικό αρχηγό; Δηλαδή, αλήθεια τώρα, ας καθίσουμε να αναλογιστούμε το φαινόμενο Κασσελάκη στην Ελλάδα. Κάπου άκουσα τον κύριο Λαζόπουλο να λέει ότι είναι η θεία από το Σικάγο. Καλά, δεν θα το φτάσω εκεί. Τι είναι αυτό το πράγμα που βλέπουμε τώρα;», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Ναι, ας κάνουν Tik Tok οι πολιτικοί αρχηγοί, μαζί τους είμαστε, να εκσυγχρονιστούν. Αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι ανορίοτο! Δεν υπάρχει όριο πουθενά. Αισθάνομαι πολύ άβολα με αυτό το θέαμα. Οποιοσδήποτε πολιτικός αρχηγός ήταν σε αυτή τη θέση, με τις τραγουδίστριες στο κεφάλι και να παίζει αυτό το παιχνίδι, για μένα είναι πάρα πολύ άβολο. Θεωρώ ότι όλα έχουν ένα όριο» ξέσπασε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164