Ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη αποκαλύπτει: «Του είχα μιλήσει με σφιγμένα δόντια για το παράπονο αυτό»

Στην εκπομπή Mega Stories και στη Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης για τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ δίπλα στον παππού του, Μίκη Θεοδωράκη.

«Περνούσαμε χρόνο μαζί, ιδιαίτερα τις νύχτες, όπου τρώγαμε μαζί. Μέσα στη διάρκεια της ημέρας, ήταν στο γραφείο του, όλη μέρα με τις μουσικές. Ακουγόταν πολύ δυνατά οι μουσική από το γραφείο του. Τη νύχτα, καθόμασταν στο σαλόνι και βλέπαμε ταινίες στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης.

Για τις μεταξύ τους σχέσεις ανέφερε: «Ήταν πολύ απλός και τρυφερός μαζί μας, μας λάτρευε και μας αγαπούσε και γι΄αυτόν τον λόγο είχε και μεγαλύτερη αγωνία για το τι θα κάνουμε στο μέλλον μας. Περίμενε να πάμε στο σπίτι να του δείξουμε τι κάνουμε, τι μας ενδιαφέρει. Εδώ ήταν ο χώρος του, εδώ περνούσε ατελείωτες ώρες. Εμείς δεν μάθαμε την ιστορία του παππού μας διαβάζοντας, δεν έχω μελετήσει το έργο του παππού μου, το έχουμε μάθει από την πηγή», είπε ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης αποκάλυψε για τις οικογενειακές τους σχέσεις: «Η σύζυγός του και τα δυο του παιδιά ήταν ο πολύ στενός οικογενειακός του κύκλος. Ήμασταν και εμείς δίπλα στη μαμά μου. Εκείνη μας πήγαινε συνέχεια κοντά του, μας λάτρευε και μας αγαπούσε. Δεν ξέρω αν θα βγάλει κάποια πικρία αυτό που θα πω, αλλά εγώ πάντα ήθελα να νιώσω πιο κοντά στον παππού μου, την είχα αυτή την ανάγκη και το επιχείρησα αρκετές φορές».

«Του μίλησα για το παράπονο αυτό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα του μίλησα με σφιγμένα τα δόντια, δεν νομίζω ότι το κατάλαβε ακριβώς», παραδέχτηκε ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης στην εκπομπή Mega Stories.

Read More

And More