Ο Γιάννης Μαρακάκης μιλά για τον ερχομό της κόρης του, τη σχέση με τη σύζυγό του και το νέο επαγγελματικό βήμα

Ο Γιάννης Μαρακάκης βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής του, αφού από τη μία σε περίπου τρεις μήνες περιμένει το πρώτο του παιδί, ενώ από την άλλη άνοιξε το τέταρτο εστιατόριό του στο κέντρο της Αθήνας. Ο γοητευτικός δικηγόρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου το Σαββατοκύριακο” και στη δημοσιογράφο Ελένη Ευσταθίου για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου, τον ερχομό της κόρης τους σε τρεις μήνες αλλά και τα νέα επαγγελματικά βήματά του.

Όσον αφορά τη σύζυγο του, Νίκη Θωμοπούλου, τη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους (16 χρόνια), αλλά και την κόρη τους που έρχεται σε λίγους μήνες, εκείνος αναφέρει: “Νομίζω για ένα ζευγάρι το 2020 είναι η ιδανική διαφορά. Από την άλλη νομίζω ότι είναι η ιδανική διαφορά για έναν άντρα που αποφασίζει να κάνει οικογένεια κοντά στα 40. Γνωριστήκαμε σε ένα κατάστημα στη Γλυφάδα, όπου εργαζόταν και μετά τα πράγματα πήραν την πορεία τους.

Κανένας άνδρας δεν νομίζω ότι είναι ή αισθάνεται έτοιμος ποτέ να γίνει πατέρας. Για μένα αυτό, μου έχει δημιουργήσει μια απίστευτη προσμονή, σε ένα βαθμό και περιέργεια, για να δω ποια θα είναι τα νέα δεδομένα στη ζωή μου, πως θα τα αφομοιώσω, πως θα αντιδράσω και πως θα αντιδρώ εφεξής”.

Παράλληλα, με την δικηγορία ο Γιάννης Μαρακάκης δραστηριοποιείται και στο χώρο της εστίασης. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι παραδέχεται, αφού μέσα σε τέσσερα χρόνια έχει γίνει ιδιοκτήτης τεσσάρων εστιατορίων. “Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι βρεθήκαμε σε τέσσερα χρόνια με τέσσερα εστιατόρια, έχει και ερωτικό στοιχείο η εστίαση σίγουρα”.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν φημίζεται για τις μαγειρικές του ικανότητες, αφού του αρέσει να καταπιάνεται με συγκεκριμένα υλικά και αυτό όταν έχει όρεξη.

Read More

And More