Ο Γιώργος Ματαράγκας αντέδρασε στην ερώτηση για το #metoo: «Πρέπει να τελειώνει όλο αυτό, πόσο πια θα μιλάμε;»

Για το #metoo και τις αποκαλύψεις που συντάραξαν την ελληνική κοινωνία με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τις κακοποιητικές συμπεριφορές ρωτήθηκε από την κάμερα του Open Weekend ο Γιώργος Ματαράγκας. Ο ηθοποιός αντέδρασε στο σχετικό ερώτημα, λέγοντας πως πρέπει να σταματήσει αυτή η κουβέντα

«Θα πω μόνο δύο κουβέντες. Όλο αυτό μπήκαν μπροστά οι ηθοποιοί και το έκαναν, επειδή ήταν γνωστοί κι είχε τεράστια απήχηση στον κόσμο. Άλλαξαν οι νόμοι, γίνανε πιο αυστηροί και θα το σκεφτεί πια ο καθένας να κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά να σας πω πρέπει να τελειώνει αυτό. Δηλαδή πρέπει να τελειώνει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ματαράγκας, αντιδρώντας.

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι εκεί που είναι, ζουν αυτό που ζουν και τέλος. Τελείωσε. Δεν χρειάζεται να το αναπαράγουμε συνέχεια. Αν αυτοί οι δύο δεν ήταν γνωστοί, δεν θα μίλαγε κανείς για αυτούς. Πόσο πια θα μιλάμε; Ας κοιτάξουμε στην κοινωνία να δουλέψουμε και όλα να είναι σωστά. Αν βρεθούν και άλλοι, θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέχεια… συνέχεια… συνέχεια…» κατέληξε ο Γιώργος Ματαράγκας.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 1.11′:

Να σου θυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Ματαράγκας έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο σίριαλ του Νίκου Φώσκολου, Καλημέρα Ζωή.

Read More

And More