Ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς έχασε τον πατέρα του από κορονοϊό – Η εξομολόγηση στο T-live

Ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς έχασε τον πατέρα του πριν από λίγες ημέρες, μετά από μάχη με τον κορονοϊό. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στο διαδίκτυο, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα.

Μιλώντας στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Ιάκωβος Μυλωνάς υποστήριξε πως ο πατέρας του επιθυμούσε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, όμως δεν πρόλαβε καθώς ο ιός τον «χτύπησε».

«Ήθελε να έρθει να με δει στο θέατρο. Ο κορονοϊός τον βρήκε ξαφνικά και μας έφυγε και ξαφνικά. Πιστεύω φοβόταν. Επειδή είχε πάθει ένα έμφραγμα πέρσι και επειδή είχε αυτό το μπαλονάκι, δεν ένιωθε καλά. Πιστεύω φοβόταν και δεν είχε πειστεί για τη χρησιμότητα του εμβολίου. Οπότε δεν πήγε να το κάνει» δήλωσε ο Ιάκωβος Μυλωνάς στο T-live. 

«Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Λατρεμένος και στη γειτονιά αλλά και στη Θεσσαλονίκη… Όλοι έπεσαν από τα σύννεφα στο άκουσμα του θανάτου του. Δεν πρόλαβαν να τον διασωληνώσουν. Την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ ο αδερφός μου τον πήγε στο νοσοκομείο, την Τρίτη έπαθε κολπική μαρμαρυγή, μετά σκεφτόμασταν ότι πρέπει να ετοιμάσουμε την κηδεία του. Τετάρτη επανέκαμψε, Πέμπτη ήταν πάλι βαριά αλλά σταθερά… Πρόλαβα να του πω ότι τον αγαπάμε πολύ» πρόσθεσε ο Ιάκωβος Μυλωνάς. 

Δες το σχετικό απόσπασμα από το T-live:

Read More

And More