Στο T-Live!

Ο Κώστας Καραφώτης για την πρώτη covid free συναυλία παγκοσμίως: “Έχουμε πάρει ειδική άδεια…”

Το βράδυ της Δευτέρας, η Παόλα και ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκαν στο Ισραήλ για την πρώτη covid free συναυλία παγκοσμίως, από όταν ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού. Μαζί τους ήταν και η ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” και οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν τα τραγούδια του μοναδικού Έλληνα συνθέτη, ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Πόπη Παπαδοπούλου στην εκπομπή T-Live οι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τη συναυλία δεν φορούσαν μάσκες προστασίας ή κρατούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις, μιας και όλοι σχεδόν έχουν εμβολιαστεί. Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στην εκπομπή του Alpha για τις εντυπώσεις του και το πώς κατάφεραν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ.

“Πραγματοποιήσαμε την πρώτη παγκόσμια συναυλία Covid-free σε ένα υπέροχο αμφιθέατρο εδώ στο Τελ Αβίβ. Αισθανόμαστε ακόμη πιο υπέροχα. Φυσικά και δεν φορούσαν μάσκα, ήταν άνθρωποι που τους διασκεδάσαμε, τους αρέσει πάρα πολύ η ελληνική μουσική. Αγαπάνε πολύ το ελληνικό τραγούδι και μας αγαπάνε πολύ γενικότερα ως λαό. Τουλάχιστον μουσικά είμαστε σαν χώρες, αδέρφια. Μας ζητήθηκε μοριακό τεστ και 48 ώρες πριν πετάξουμε και αμέσως μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο. Έκανα κι άλλο μοριακό τεστ, πριν επιστρέψω στην Ελλάδα. Κάναμε τρια μοριακά τεστ σε τέσσερις μέρες. Έχουμε πάρει ειδική άδεια συγκεκριμένα για αυτή τη συναυλία. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε να κλαμπάρουμε το βράδυ, είμαστε σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, δεν μπορούμε να βγαίνουμε πολύ έξω” τόνισε ο Κώστας Καραφώτης στην εκπομπή του Alpha.

 

Read More

And More