Ο Μάνος Ιωάννου για την παρουσία του Πέτρου Φιλιππίδη στο πάρτι γενεθλίων του: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε θέμα, δε μπορεί να βγαίνει έξω;»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Τον Μάνο Ιωάννου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου σε βραδινή του έξοδο.

Στις δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός στους δημοσιογράφους, ρωτήθηκε και για την παρουσία του Πέτρου Φιλιππίδη πριν μερικές ημέρες στο πάρτι γενεθλίων που έκανε.

Ο Μάνος Ιωάννου για ακόμη μια φορά εξήγησε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος του, και αναρωτήθηκε γιατί έγινε τόσος ντόρος που βρέθηκαν εκεί ο ηθοποιός με τη σύζυγό του. (δες εδώ στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων του Μάνου Ιωάννου)

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είμαστε φίλοι. Περίμενα να έρθει. Ήρθε ο άνθρωπος, πέρασε όμορφα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε θέμα. Δε μπορεί ο άνθρωπος να βγαίνει έξω; Ήρθε στα γενέθλια ενός φίλου του. Σίγουρα δεν είναι στα καλύτερά του. Σίγουρα περνάει δύσκολα. Αυτά όμως είναι προσωπικά δικά του, δε θα απαντήσω» είπε ο Μάνος Ιωάννου.

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στο Happy Day.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164