Ο Μάνος Πίντζης για τον κολλητό του, Γιώργο Καράβα: “Γνωριστήκαμε μέσω μηνύματος – Μιλάμε κάθε μέρα” (video)

O Mάνος Πίντζης μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και στον Αρτ Αντιμιάν, για τη γνωριμία του με τον coach του GNTM, Γιώργο Καράβα, τη φιλία που τους συνδέει και την ξεχωριστή σχέση τους. 

Ο γνωστός ηθοποιός, o oποίος ασχολείται και με το χώρο της μόδας, ανέφερε ότι ο Γιώργος Καραβάς μπήκε στη ζωή του μέσω του modelling: “Όταν ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα, άκουγα παντού στο εξωτερικό το όνομα του, από μεγάλα γραφεία.

Του έστειλα μήνυμα για να με βοηθήσει, να μου δώσει συμβουλές, βρεθήκαμε και από τότε δέσαμε. Αυτό συνέβη πριν από 4 χρόνια. Με τον Γιώργο είμαστε ουσιαστικοί φίλοι, αληθινοί φίλοι. Έχει μείνει με το αυτοκίνητό του στις 3 το πρωί και θα πάρει εμένα τηλέφωνο, να πάω να τον πάρω”, ανέφερε. 

Οι δύο τους είναι κολλητοί και όπως σχολίασε ο Μάνος Πίντζης, ο coach του GNTM δεν θέλησε ποτέ να προβάλλει τις σημαντικές δουλειές που έχει κάνει στο εξωτερικό.

“Μιλάμε κάθε μέρα και θέλουμε να βλεπόμαστε συνέχεια. Όταν μου είπε για το reality μόδας, του είπα ότι θα την πάρει τη δουλειά γιατί είναι το κατάλληλο πρόσωπο. Ο Γιώργος Καράβας δεν πόσταρε τις δουλειές που έχει κάνει στο εξωτερικό στα social media. Hταν αγκαλιά με τον Tom Ford και δεν το ανέβαζε στο instagram. Του λέω είσαι σοβαρός; Είναι ένα παιδί ταπεινό”, δήλωσε ο Μάνος Πίντζης.

Ο ίδιος αποκάλυψε ακόμα ότι τα μαλλιά του άσπρισαν από τα 35 του χρόνια, ενώ αναφορικά με την ηλικία του δήλωσε με χιούμορ: “Είμαι όσο και Σάκης Ρουβάς, 50 ετών”!

Δες το βίντεο

 

Read More

And More