Ο Νίκος Μάνεσης, ξεσπά στην κάμερα με αιχμές: “Το μπούλινγκ είναι μια σοβαρή κατηγορία και περιμένω αποδείξεις” (βίντεο)

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην κόντρα της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση, ήρθε και η παραίτηση της επί χρόνια συνεργάτιδάς του Τίνας Μιχαηλίδου  από την εκπομπή της Ελεονώρας και από τον Alpha να “φουντώσει” τις φήμες για κακή συμπεριφορά του Νίκου Μάνεση. O δημοσιογράφος και παρουσιαστής ξέσπασε στην κάμερα του Ant1 και του Πρωινού!

Ο Νίκος Μάνεσης μίλησε και για την Ελεονώρα Μελέτη, την Τίνα Μιχαηλίδου αλλά απάντησε και στις κατηγορίες που έχουν ακουστεί για μπούλινγκ. “Γιατί ρωτάτε εμένα που παραιτήθηκε η Τίνα Μιχαληλίδου από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη; Εγώ ξέρω ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Το πληροφορήθηκα δηλαδή  γιατί δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Μελέτη, ότι η Τίνα αρνήθηκε να βγει για ρεπορτάζ και παραιτήθηκε”…

“Το μπούλινγκ είναι μια σοβαρή κατηγορία και περιμένω αποδείξεις για αυτό… Αυτό λέγεται συκοφαντική δυσφήμηση. Καλή επιτυχία στην κυρία Μιχαηλίδου που έχει πιάσει ήδη αλλού δουλειά” είπε για την πρώην συνεργάτιδά του ο Νίκος Μάνεσης και συνέχισε : “Περιμένω να δω αποδείξεις, διότι αν δεν αποδειχθεί το bullying Από οποίους το αναφέρουν δημοσίως, τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση. Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα. Ούτε αυτό είναι ομιλία, γιατί εγώ μιλάω πάντα με στοιχεία. Ένα στοιχείο που να μιλάει για bullying . Με θεωρείται ηλίθιο; Σε έναν χώρο με 150 άτομα να κάνω bullying; Να τελειώνουμε αυτό το καραγκιοζιλίκι, καλή πορεία στην κυρία Μιχαηλίδου εκεί που έχει πιάσει ήδη δουλειά, από ότι λένε πάλι οι φήμες, να σταματήσει να ασχολείται με το όνομα μου, εγώ βλέπετε μιλάω έτσι, δεν μιλάω μέσω διαρροών ποτέ.

Γι’ αυτό και άρχισα να μιλάω όταν σταμάτησαν οι διαρροές. Εγώ λοιπόν τρία χρόνια είμαι τρελός και της κάνω bullying και παραιτήθηκε σήμερα; Που εγώ την έβαλα στην Ελεονώρα μελέτη και η Ελεονώρα μελέτη αμφισβήτησε την αυτή την απόφαση μου, όταν ανακατευόμουν με την εκπομπή, διότι είχε ακούσει άσχημα λόγια για την Τίνα Μιχαηλίδου και της λέω κάνει για τη δουλειά σου λίγο έλεγχο θέλει, να την πάρεις. Τι σας είπε η Τίνα Μιχαηλίδου, που έκανε διαρροές, ότι γινόταν στους διαδρόμους; Διότι εγώ αυτά τα παιχνιδάκια τα ξέρω, Τα γνωρίζω πολύ καλά και αυτή τη στιγμή διαπράττονται ποινικά αδικήματα.  Δηλαδή εγώ είμαι το θύμα bullying. Συκοφαντική δυσφήμιση λέγεται δώστε μου ένα στοιχείο για bullying. Επειδή τώρα παίζουμε με το κούτελο μου και με το ήθος μου, στοιχεία παρακαλώ.Εγώ μπορώ να αρχίσω να μιλάω από τώρα μέχρι αύριο το πρωί με στοιχεία. Τι έχει γίνει, πως έχει γίνει και να επικαλούμαι μαρτυρίες, μηνύματα, mail. Εγώ όταν μιλάω έχω πάντα μάρτυρες. Το παιχνιδάκι το ξέρω παιδιά. Βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε – έξι. Εγώ με την εκπομπή της μελέτη, όπως έχω πει, εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχω καμία σχέση. Άμεσα υπεύθυνοι για την εκπομπή της μελέτη είναι είναι η διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης, δεν έχω καμία σχέση με την μελέτη και δεν έχω καμία σχέση με όσους παραιτούνται, απολύονται από την εκπομπή της.

Με την κυρία μελέτη και με συνεργάτες της και να υπάρχει κόντρα δεν θα σας το πω. Αυτή τη στιγμή έχω να σας πω ότι δεν έχει γίνει κανένας καυγάς. Διαφορετικές απόψεις βεβαίως υπάρχουν, παιχνιδάκια βεβαίως έχουν γίνει γιατί έγιναν ένα τσουβάλι διαρροές… Η Ελεονώρα είναι ικανότατη, θα πάει μια χαρά σχεδιάζει. Και συντονίζει την εκπομπή της, φαίνεται και η στροφή στα θέματα που είναι περισσότερο της αρεσκείας της, μπράβο της. Αν χρειαστεί βοήθεια θα την έχει απλόχερα αρκεί να ζητηθεί”.

Έχω σκοτωθεί με τη Μελέτη, έχω σκοτωθεί με την Μιχαηλίδου… Κάνω μπούλινγκ.. Τότε τι με θέλει το κανάλι εμένα”;

Read More

And More