Ο Πέτρος Ίμβριος σχολιάζει τις αγωνιστικές επιδόσεις Τριαντάφυλλου – Καλίδη στο Survivor

Οι αθλητικές επιδόσεις του Τριαντάφυλλου και του Πάνου Καλίδη στο φετινό Survivor έχουν απασχολήσει πολύ κυρίως τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο Πέτρος Ίμβριος που γνωρίζει καλά και τους δυο μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής “Έλα, χαμογέλα” και σχολίασε με τον δικό του τρόπο την αγωνιστικότητα των δυο τραγουδιστών.

«O Tριαντάφυλλος είναι πολύ αγαπημένος μου συνεργάτης επί σειρά ετών. Έχουμε κάνει πολλές νίκες και επιτυχίες μαζί. Στον Άγιος Δομίνικο νομίζω ότι γενικώς η ομάδα των διασήμων πήγε με μια ηττοπάθεια. Εγώ ποτέ δε θα επικαλούμουν ούτε την ηλικία μου ούτε θα έλεγα ότι πήγα για να κάνω κάτι μέτριο. Θα έλεγα ότι ήρθα για να νικήσω. Οι επιδόσεις του Τριαντάφυλλου πιστεύω 100% ότι έχουν ανέβει πάρα πολύ και έχει ανέβει ο πήχυς. Όπως επίσης έχει ανέβει και ο φίλος μου ο Καλλίδης, τα έχει πάει πάρα πολύ καλά. Ήταν αουτσάιντερ και τώρα ξαφνικά έκοψε το τσιγάρο, διαπρέπει και είναι πολύ δυνατός. Πιστεύω ότι τα παιδιά αρχίζουν και συνηθίζουν στις κακές συνθήκες διαβίωσης» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Όσο για τη χειρονομία που έκανε στο τελευταίο επεισόδιο ο  Τριαντάφυλλος προς την αντίπαλη ομάδα και στάθηκε αφορμή για μια μικρή κόντρα ανέφερε, «Παρεξηγήθηκε η χειρονομία του Τριαντάφυλλου αλλά ήταν καθαρά μια χειρονομία που κάνουν όλοι στους αγωνιστικούς χώρους του ποδοσφαίρου. Την έχουμε δει πολλές φορές, ο Τριαντάφυλλος είναι φίλαθλος, τρελαίνεται με όλα αυτά και είναι και λίγο παρορμητικός. Νομίζω δε θίχτηκαν δικαίως οι αντίπαλοι… Τα σχόλια του Περικλή ήταν λίγο άκομψα… Γελάω με αυτά που γράφονται για τον Τριαντάφυλλο και τον Καλίδη…”

Read More

And More