«Ο πρίγκιπας της φωτιάς»! Το Epsilontv αγαπά την μυθοπλασία και το αποδεικνύει…

«Ο πρίγκιπας της φωτιάς»! Το Epsilontv αγαπά την μυθοπλασία και το αποδεικνύει… | tlife.gr

Αγαπάς την μυθοπλασία; Απόδειξη! Αυτό ακριβώς κάνει και το Epsilontv… Η ισχυρή κυρία του καναλιού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, έχει αποφασίσει τη νέα τηλεοπτική χρονιά, οι ελληνικές σειρές να κρατούν την μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα του καναλιού, γιατί η Άλκηστις έτσι κι αλλιώς ανήκει στη κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών στελεχών, που ανέκαθεν είχαν αδυναμία στη μυθοπλασία.

Άλλωστε, πολλές λατρεμένες ελληνικές σειρές που βγήκαν στον αέρα κι έγραψαν ιστορία (όπως είναι για παράδειγμα οι «Μεν και οι Δεν»…) φέρουν την δική της υπογραφή έγκρισης.

Η Άλκηστις ,λοιπόν, για ακόμα μία φορά δίνει προτεραιότητα στην ελληνική μυθοπλασία και μπράβο της, γιατί τα τελευταία χρόνια η ελληνική μυθοπλασία λόγω κρίσης, έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε στιγμή που ελληνικές σειρές δεν συναντούσες ούτε και με το… τουφέκι στην ελληνική τηλεόραση, γι ΄αυτό και πλημμύρισε από ριάλιτι ξεφτίλας…

Έτσι, το Epsilontv μετά την απόκτηση του συγγραφικού διδύμου Ρίσβα-Σακαλή που μας ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα, προχωρά στην επόμενη κίνηση-ματ και μας ανακοινώνει και τον «Πρίγκιπα της φωτιάς» του Γιώργου Κυρίτση.

«…Ο  «Πρίγκιπας της Φωτιάς», η νέα καθημερινή κοινωνική σειρά, σε σενάριο του Γιώργου Κυρίτση και σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα, έρχεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην τηλεόραση του Epsilon tv.

Συνηθισμένοι άνθρωποι σε ασυνήθιστες καταστάσεις. Καλά κρυμμένα μυστικά που όταν βγουν στο φως θα ανατρέψουν τις ζωές όλων. Η αρχή μ’ έναν φόνο, ένα σπίτι που καίγεται, 3 θύματα και η εκδίκηση που γεννιέται από τις στάχτες. Το παραμύθι που δεν πρόλαβε να τελειώσει η ηρωίδα θα φτάσει στο τέλος και ο πρίγκιπας θα τη σώσει από τη φωτιά.

Βέβαια, πέρα και πάνω απ’ όλα ο έρωτας. Ο μεγάλος , ο απαγορευμένος, ο μπλοκαρισμένος έρωτας. Η μοίρα θα χτυπήσει αθώους, όμως οι πραγματικοί ένοχοι δε γνωρίζουν ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, εκτός από την αλήθεια. Και η αλήθεια θα γκρεμίσει ζωές, καριέρες και πλούτη ανθρώπων που τα στήριξαν σε ψέματα και φόνους. Μια φορά λοιπόν και έναν καιρό….

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας

Σενάριο: Γιώργος Κυρίτσης…»

READ more