Ο Σάββας Πούμπουρας για την κατάθλιψη: «Δεν μπορούσα να ξυπνάω το πρωί»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε ο Σάββας Πούμπουρας και μίλησε για όλα στη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, ενώ εξομολογήθηκε ότι πέρασε και κατάθλιψη.

«Στη δεκαετία των 20-30 εννοείται πως δεν είχα φανταστεί να γίνω οικογενειάρχης. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσω. Η γυναίκα μου το κατάλαβε αυτό, έκανε ένα καλό κόλπο: με άφησε ελεύθερο. Η αποδοχή είναι το μυστικό της σχέσης μας» αποκάλυψε για τη σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη.

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε και για μια άσχημη περίοδο στη ζωή του, όταν είχε περάσει κατάθλιψη: «Δεν άντεχα. Δε μπορούσα να ξυπνάω το πρωί. Είναι σοβαρό αυτό που σου λέω ότι δεν μπορούσα να ξυπνάω, με κατέκλυαν οι ενοχές», εκμυστηρεύτηκε ο παρουσιαστής.

«Κατάφερα και το ξεπέρασα ναι. Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαστε τόσο σημαντικοί, κανείς μας, δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εμάς. Ο καθένας έχει να σκεφτεί τα δικά του προβλήματα. Δεν σκέφτεται εμένα. Μεγαλοποιούμε τα πράγματα, σε κατακλύζουν και σκας».

 

Για την συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δήλωσε: «Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που σε κερδίζει. Το σκέφτηκα πολύ πριν πω το ναι. Αλλά με κέρδισε. Είναι ένα τεστ για μένα η εκπομπή».

Read More

And More