Ο Βασίλης Παλαιολόγος μιλά για το εμβόλιο του κορονοϊού που έκανε: “Έκανα το αυτονόητο”

Πριν από λίγες ημέρες, ο Βασίλης Παλαιολόγος γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού.

Ο ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι», εργάζεται πολλά χρόνια ως νοσηλευτής στο νοσοκομείο «Παίδων». Ο ίδιος μίλησε στον Μιχάλη Πλεμμένο και την κάμερα του Happy Day για την εμπειρία του. «Είμαι καλά, δεν έχω παρουσιάσει κάτι. Μετά από αυτή τη φωτογραφία που ανέβασα από χαρά, πραγματικά μου έκανε εντύπωση γιατί έγινε ένα σούσουρο. Έκανα το αυτονόητο και έκανα το καθήκον μου ως επαγγελματίας υγείας, αλλά και ως ηθοποιός. Θέλω πολύ σύντομα να επιστρέψω στα καθήκοντά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για την πανδημία του κορονοϊού, επεσήμανε: «Το σύμπαν διέταξε μία παύση στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Πρέπει να αναλογιστούμε για ποιον λόγο έγινε αυτή η παύση και πώς μπορούμε οχυρωμένοι να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι».

Τέλος, ο Βασίλης Παλαιολόγος κατέληξε, λέγοντας πως κατανοεί ως ηθοποιός απόλυτα τους λόγους που τα θέατρα παραμένουν κλειστά και συμμερίζεται τους συναδέλφους του.

Δες το βίντεο:

Read More

And More