Ο Βασίλης Ζούλιας νοσεί δεύτερη φορά από κορονοϊό: «Την πρώτη φορά ήταν μία βόλτα στο νεκροταφείο»

Όπως έγινε γνωστό το προηγούμενο διάστημα, ο Βασίλης Ζούλιας νόσησε για δεύτερη φορά από κορονοϊό. Ο γνωστός κι αγαπημένος σχεδιαστής μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 10/1 στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου για την περιπέτειά του.

«Είχα νοσήσει το καλοκαίρι και είχα το πιστοποιητικό νόσησης. Μόλις ολοκληρώθηκε το διάστημα του πιστοποιητικού και σκεφτόμουν να εμβολιαστώ, ήρθε η δεύτερη νόσηση. Οπότε τώρα θα έχω άλλο πιστοποιητικό. Η πρώτη φορά ήταν μία βόλτα στο νεκροταφείο και η δεύτερη μία βόλτα στο πάρκο. Τέτοια διαφορά» ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας στην εκπομπή του Alpha.

«Η πρώτη φορά με επηρέασε πολύ σε ψυχολογικό, σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Δε μπήκα στο νοσοκομείο βέβαια γιατί είχα ήπια συμπτώματα, απλά μου κράτησε πολύ. Ένα μήνα έκατσα στο σπίτι. Ταλαιπωρήθηκα. Την πρώτη φορά ταλαιπωρήθηκα, τη δεύτερη φορά τίποτα» εξήγησε ο γνωστός σχεδιαστής.

Για τη δεύτερη φορά που πέρασε κορονοϊό, το τελευταίο διάστημα, ο Βασίλης Ζούλιας εξομολογήθηκε πως είχε ένα μπούκωμα και λίγη κόπωση και τίποτα άλλο.

Ο Βασίλης Ζούλιας αναφέρθηκε και στο Emily In Paris, για το οποίο έχει ράψει κάποια από τα κοστούμια.

Read More

And More