Οι «Αταίριαστοι» αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές – Η αποχώρηση βασικού συνεργάτη από την εκπομπή

Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και οι «Αταίριαστοι» ολοκλήρωσαν τη σεζόν για φέτος.

Οι δυο παρουσιαστές αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου και θέλησαν να ευχαριστήσουν έναν βασικό τους συνεργάτη ο οποίος αποχωρεί από την εκπομπή.

«Αυτό ήταν, ολοκληρώθηκε το έργο. Θυμάμαι σαν χθες όταν ξεκινήσαμε αυτήν την εκπομπή από αυτό εδώ το στούντιο πριν από 9 χρόνια, ο στόχος που είχαμε βάλει ήταν να την κρατήσουμε ένα μήνα. Κάναμε πλάκα μεταξύ μας. Φτάσαμε την ένατη σεζόν, κλείνουμε την ένατη σεζόν στην τηλεόραση και τη δέκατη στο ραδιόφωνο» είπε ο Χρήστος Κούτρας, ευχαριστώντας τη διοίκηση του σταθμού και τους συντελεστές.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μάκη Πολλάτο, ο οποίος ήταν αρχισυντάκτης μας αυτή τη χρονιά. Ήταν μια σεζόν έντονη και είχε πολλές διακυμάνσεις, μας γέμισε εμπειρίες. Στενοχωριόμαστε που τον αποχωριζόμαστε πάνω που τον συνηθίσαμε, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή, αυτά έχουν και τα μέσα ενημέρωσης. Ευχόμαστε να περάσετε φανταστικά» πρόσθεσε, επίσης, ο Χρήστος Κούτρας.

«Είχε τα πάνω της, τα κάτω της, τα δεξιά της, τα αριστερά της. Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές με υγεία κι ασφάλεια» είπε στη συνέχεια ο Γιάννης Ντσούνος, με τον Χρήστο Κούτρα να καταλήγει: «Ευχαριστούμε περισσότερο από όλους εσάς, που είστε εδώ, μας στηρίζετε και μας αγαπάτε. Ειλικρινά μας συγκινεί».

Read More

And More