Οι Έλληνες παρουσιαστές που «χτυπήθηκαν» από τον κορονοϊό

Ο κορονοϊός τον τελευταίο ενάμισι χρόνο «χτύπησε» αρκετά από τα πρόσωπα της τηλεόρασης, παρά τα αυστηρά μέτρα προστασίας που εξακολουθούν να ισχύουν σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η Κατερίνα Καραβάτου, αν και ήταν ιδιαίτερα προσεκτική, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να απουσιάζει την εκπομπή της το Σαββατοκύριακο. «Ο επίμονος πυρετός, ο ανυπόφορός πονοκέφαλος και η απώλεια γεύσης και όσφρησης ταλαιπωρούν την παρουσιάστρια του MEGA εδώ και μια εβδομάδα», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα μαζί με την οικογένεια της που βρέθηκε επίσης θετική.

Βαριά συμπτώματα είχε Γρηγόρης Αρναούτογλου, που δεν δίστασε να μιλήσει για τον αγώνα του με τον COVID στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Ανακάλυψα ότι είμαι θετικό στον κορωνοϊό και το μήνυμα που έχω να πω είναι γενικά, παιδιά, εγώ είμαι εμβολιασμένος, θέλει δύναμη, θέλει αγώνα, δεν είναι κάτι εύκολο. Καλή δύναμη σε όλους. Το λέω μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Όπως εξομολογήθηκε, η μάχη που έδωσε ήταν δύσκολη και αν δεν ήταν εμβολιασμένος θα είχε ταλαιπωρηθεί ακόμα περισσότερο.

«Είναι απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει είναι προσωπική, εννοώ για το εμβόλιο. Πάντως γενικά είναι κάτι που δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς απ’ ότι μου είπαν λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ λιγότερο από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος», συμπλήρωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Και η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης 23 Νοεμβρίου αποκάλυψε πως νόσησε δυο φορές από κορονοϊό…

«Την πρώτη φορά επειδή ήταν η πολύ αρχή του κορονοϊού και επειδή δε γνωρίζαμε, αισθάνθηκα την ανάγκη να βγω να το πω δημοσίως. Φοβήθηκα, επειδή δεν ήξερα, δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν. Ηθικά, για αυτόν τον λόγο το έκανα. Μετά τα πράγματα ήταν διαφορετικά» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Δες το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή Live News:

Δες επίσης: 

Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορονοϊό: «Λόγω της παχυσαρκίας, όλο αυτό επιβαρύνει την υγεία μου»

Η Κατερίνα Καραβάτου για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Κόλλησαν και τα παιδιά»

Φαίη Σκορδά: Νόσησε για δεύτερη φορά από κορονοϊό και το αποκάλυψε για πρώτη φορά στο Πρωινό.

Read More

And More