Οι «Ράδιο Αρβύλα» αποχαιρετούν τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιανουαρίου, σε ηλικία 74 ετών, σκορπίζοντας στο πένθος στο πανελλήνιο.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής άφησε την τελευταία του πνοή στην οικία του, ύστερα από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο Κολωνάκι

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Παπαδάκη θέλησε να πουν και οι «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι  επέλεξαν έναν λιτό τρόπο για να πουν το δικό τους «αντίο», δείχνοντας τον σεβασμό τους στον δημοσιογράφο που για δεκαετίες αποτέλεσε σταθερό σημείο αναφοράς της πρωινής ενημέρωσης.

«Το Ράδιο Αρβύλα και οι άνθρωποί του, αποχαιρετούν με μεγάλη θλίψη τον Γιώργο Παπαδάκη», έγραψαν στην ανάρτησή τους στο Facebook o Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες τους.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 υπέστη οξύ έμφραγμα το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιανουαρίου στο σπίτι του στο Κολωνάκι. Μέσα σε λίγα λεπτά, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Λαϊκό Νοσοκομείο, με τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να τον επαναφέρουν. Όμως μάταια.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164