Όλγα Κεφαλογιάννη: Η σχέση με τον Μίνωα Μάτσα και η δήλωση για την προσωπική της ζωή [video]

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μάνος Πενθερουδάκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους ύστερα από δέκα χρόνια γάμου. Την αποκάλυψη του τέλους του γάμους τους έκανε η γοητευτική πολιτικός σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Athens Voice και τη δημοσιογράφο Ελένη Κυριακίδου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Τατιάνα Στεφανίδου και η εκπομπή “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” συζήτησαν την είδηση του χωρισμού του ζευγαριού ενώ αναφέρθηκαν και στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” που θέλει την Όλγα Κεφαλογιάννη να έχει έρθει πολύ κοντά με τον μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στα θεατρικά βραβεία του Αθηνοράματος ενώ στη συνέχεια τους είδαμε μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας “Ευτυχία” στο θέατρο Παλλάς. Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό και έδειχναν ευτυχισμένοι!

Η εκπομπή “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” επικοινώνησε με την Όλγα Κεφαλογιάννη ζητώντας να κάνει κάποια δήλωση για το θέμα αυτό και εκείνη με μια γραπτή επιστολή ανέφερε: “Για πάνω από δέκα χρόνια που βρίσκομαι στη δημόσια σφαίρα, έχω σαν βασική αρχή να προστατεύω την προσωπική μου ζωή, την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα. Αυτό επιθυμώ να γίνει σεβαστό από όλους και όλες, ιδίως σε αυτή τη χρονική συγκυρία”.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επιλέγει γι΄ακόμα μια φορά να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Read More

Read More