Όλγα Κεφαλογιάννη: Στο μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων τιμά τη μνήμη των θυμάτων

Διεθνής Ημέρα Μνήμης η σημερινή για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος, και η Όλγα Κεφαλογιάννη τίμησε την μνήμη των Ελλήνων Εβραίων που χάθηκαν στο Ολοκαύτωμα.

Η γνωστή πολιτικός έκανε σχετικές αναρτήσεις στα social media γράφοντας: «Η Διεθνής Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος είναι ημέρα τιμής στα εκατομμύρια θύματα του μίσους και της βίας του ναζισμού.

Είναι ημέρα υπόσχεσης ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η μηδενική ανοχή στη μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό, οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες της ανθρώπινης ζωής, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας, είναι αναγκαίες, ώστε η φρίκη του Ολοκαυτώματος να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά», έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δες την ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kefalogianni 🇬🇷 (@olgakefalogianni)

«Στο μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων στην Αθήνα, τιμήσαμε τη μνήμη των Ελλήνων Εβραίων που χάθηκαν στο Ολοκαύτωμα. Είναι καθήκον μας να θυμόμαστε το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και να μεριμνούμε ώστε να μη συμβεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ», έγραψε σε δεύτερη ανάρτηση η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία.

Στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος κατέθεσε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή στο Μνημείο Ολοκαυτώματος στο Θησείο, τιμώντας όλους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

 

Read More

And More