Όλγα Πολίτη: H αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης καταγγέλλει εκβιασμό με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες

Θύμα εκβιασμού καταγγέλλει ότι έπεσε η αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, η Όλγα Πολίτη ισχυρίστηκε ότι την εκβιάζουν με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες και γι’ αυτό τον λόγο πέρασε το κατώφλι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Έχουν παραβιάσει και βιάσει την προσωπική μου στιγμή, το όνομά μου, την οικογένειά μου. Βλέπω εμένα σε αυτή τη θέση, να είμαι θύμα μίας τέτοιας επίθεσης, είναι φοβερό» ανέφερε η Όλγα Πολίτη και σημείωσε ότι το τελευταίο διάστημα, επιτήδειοι έχουν επεξεργαστεί φωτογραφίες, έχουν πάρει το πρόσωπό της και την παρουσιάζουν γυμνή στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες στέλνονται με email σε γνωστά της πρόσωπα, ενώ εμφανίζονται και ως χορηγούμενες αναρτήσεις.

«Το είδα στο κινητό μου και νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα, ότι κάτι δεν έχω δει σωστά. Έπαθα πανικό» υπογράμμισε στο Star και τόνισε ότι θέλει να αποκατασταθεί το όνομά της και γι’ αυτόν τον λόγο απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δες περισσότερα στο βίντεο από το Star:

Read More

And More