Όλγα Τρέμη – Χρήστος Παναγιωτόπουλος: Ο γιος τους μας συστήνεται πρώτη φορά on camera

Ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος μπορεί να είναι γιος της Όλγας Τρέμη και του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ωστόσο προσπαθεί να ακολουθήσει τη δική του και ανεξάρτητη πορεία στη ζωή. Ο Αλέξανδρος παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα, για τη σχέση του με τους γονείς του, αλλά και τις ατελείωτες ώρες που έχει περάσει στα γραφεία του Mega.

«Ήμουν τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο για σπουδές. Δούλεψα σε ναυτιλιακές, σε σάιτ, αλλά δεν μου άρεσε. Ένας φίλος μου μού πρότεινε την ιδέα να φτιάξουμε μια εταιρεία παραγωγής και συμφώνησα αμέσως. Την ξεκινήσαμε πριν το πρώτο lockdown και τα πράγματα ήταν δύσκολα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να βγαίνει στο γυαλί», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος πρόσθεσε: «Οι γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί σε αυτό το επαγγελματικό μου βήμα. Με στηρίζουν σε όλα. Ο πρώτος άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα μου είναι η μητέρα μου. Ο πατέρας μου, μου έμαθε να μην τα παρατάω. Κάποια στιγμή της ζωής μου πέρασα μια δυσάρεστη περίοδο και ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω όλα. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν τριών ετών, δεν ήταν κάτι ευχάριστο».

«Έχω περάσει μέρες ολόκληρες στο Mega. Μια φορά ήμουν στο κοντρόλ του Mega και άνοιξα μια πόρτα, μπήκα σε ένα στούντιο που είχε live εκπομπή και ο Δημήτρης Καμπουράκης έπαθε σοκ. Όταν ήμουν μικρός και μας κοιτούσαν στο δρόμο, δεν μου άρεσε καθόλου. Απολαμβάνω την ανωνυμία μου. Δεν ήμουν πολύ φρόνιμος στην εφηβεία μου», τόνισε επίσης ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος.

Read More

And More