Ολίβια Γαβρίλη: Αυτά είναι τα έντονα συμπτώματα του κορονοϊού που την ταλαιπωρούν (video)

Στην εκπομπή “Love it” βρέθηκε καλεσμένη η Ολίβια Γαβρίλη. Η γνωστή δημοσιογράφος και blogger, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στο TLIFE για τη μάχη της με τον κορονοϊό, μίλησε στην εκπομπή για τα έντονα συμπτώματα που εξακολουθούν να την ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα.

“Πήρα τα αποτελέσματα του τεστ την Πέμπτη το βράδυ, αλλά είμαι ήδη στην πρώτη εβδομάδα των συμπτωμάτων. Τα συμπτώματα άρχισαν την προηγούμενη Δευτέρα. Η δική μου ψυχολογία πέρασε από διάφορα κύματα γιατί αυτή είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μέσα στο 2020, αλλά προσπάθησα εξαρχής να μείνω ψύχραιμη. 

Σε γενικές γραμμές οι έγκυες δεν χρειάζεται να ανησυχούν εφόσον περνούν τα συμπτώματα ήπια όπως και εγώ. Μένουν σπίτι, ξεκουράζονται, τρέφονται καλά. Το μωρό είναι ασφαλές μέσα στη μήτρα.

Έχω περάσει όλα τα συμπτώματα. Ξεκίνησα με ξηρό βήχα, αυτόν τον έντονο, τον ξαφνικό και πολύ έντονη σωματική κούραση, λες και είχα πάει γυμναστήριο και χτυπιόμουν τρεις ώρες. Την επόμενη ημέρα εμφάνισα πυρετό μέχρι 37,9. Αυτό ήταν το πικ του πυρετού μου και από την επόμενη υποχώρησε αλλά έμειναν πονοκέφαλος, κούραση, πόνος στις κλειδώσεις, ανοσμία, που ξεκίνησε την τρίτη μέρα και ακόμα δεν μπορώ να μυρίσω τίποτα.

Μία μέρα πριν από το lockdown κάναμε μια επίσκεψη σε πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα για να τους αποχαιρετήσουμε. Πήγαμε, λοιπόν, στο σπίτι και καθίσαμε στον καναπέ με τη μάσκα μας. Την βγάλαμε μόνο για λίγα λεπτά για να φάμε. Κυριακή ένα άτομο του σπιτιού εμφάνισε πυρετό και εγώ τη Δευτέρα είχα ήδη τα πρώτα συμπτώματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ολίβια Γαβρίλη.

Read More

And More