Η εγκυμονούσα Ολίβια Γαβρίλη μιλά στο TLIFE για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό – Από ποιον κόλλησε;

Η γνωστή δημοσιογράφος και blogger Ολίβια Γαβρίλη μίλησε στο TLIFE για την περιπέτεια της υγείας της με τον κορονοϊό. Η δραστήρια και δυναμική μητέρα, η οποία διανύει τον 7ο μήνα της κύησης, περιμένοντας με λαχτάρα το 4ο παιδάκι της, μας περιέγραψε τα συμπτώματα.

«Εγώ τα πρώτα συμπτώματα τα είχα τη Δευτέρα το βράδυ. Τη Δευτέρα το πρωί ξύπνησα ήμουν μία χαρά ανέβασα τα βιντεάκια μου έπαιξα με το μικρό μου γιο γιατί είχε κλείσει ο παιδικός σταθμός λόγω κρούσματος στη Χαλκιδική. Από το απόγευμα και μετά άρχισα να νιώθω κούραση, να έχω έναν βήχα, ένα περίεργο βήχα ξηρό. Εγώ γενικά δεν βήχω σαν άνθρωπος και αναρωτήθηκα “λες να είναι αυτό;” γιατί όλοι το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας . Πυρετό δεν είχα, ακόμα έφτασα 37,1 την Δευτέρα το βράδυ¨».

 

Η Ολίβια Γαβρίλη εξήγησε πώς κόλλησε τον ιό από άτομο που αποδείχθηκε πως ήταν επιβεβαιωμένο κρούσμα:  «Την προηγούμενη Παρασκευή πριν το Lockdown βρεθήκαμε σε ένα φιλικό σπίτι, προσέχαμε, βγάλαμε μόνο τη μάσκα για να φάμε τυροπιτάκι και κέικ και ένα άτομο από αυτό το σπίτι την Κυριακή ανέβασε πυρετό και τη Δευτέρα πήγε και έκανε τεστ. Όταν δηλαδή το απόγευμα εγώ εμφάνισα συμπτώματα, εκείνο το άτομο η επαφή μου βγήκε θετικό την Τρίτη. Εγώ την Τρίτη είχα δέκατα, πάρα πολύ έντονους μυϊκούς πόνους είμαι και έγκυος στον 7ο μήνα. Εγώ κόλλησα από άτομο που ήταν επιβεβαιωμένο κρούσμα».

Η εγκυμονούσα μητέρα υποβλήθηκε σε τεστ, αν και υποψιαζόταν, από την αρχή, όπως μας είπε ότι με βάση τα συμπτώματα θα ήταν θετική στο κορονοϊό. «Έκανα το τεστ μου και χθες το βράδυ, αργά, πήρα το αποτέλεσμα αλλά ήμουν σίγουρη, γιατί είναι πολύ διαφορετική αίσθηση όλο αυτό δεν μοιάζει με κάτι που είχα ξαναζήσει και πέρασα όλα τα τοπ συμπτώματα του κορονοϊού, δέκατα, βήχας ατονία και από χθες έχω και την ανοσμία δεν μυρίζω τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά .

Η Ολίβια Γαβρίλη μιλώντας για τη σημερινή της κατάσταση, εξήγησε  πως νιώθει καλύτερα και έστειλε το δικό της μήνυμα. 
«Δόξα τω Θεό, είμαι καλύτερα, το περνάω ελαφρά. Είμαστε σε καραντίνα όλοι μαζί εμείς εδώ στην επαρχία είμαστε κάπως πιο τυχεροί. Βρισκόμαστε στη Χαλκιδική. Θέλει παρά πολύ προσοχή για όποιον αμφισβητεί την ύπαρξη του κορονοϊού, εγώ που το πέρασα μπορώ να το επιβεβαιώσω ότι υπάρχει. Θεωρώ ότι όποιος έχει ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στη ζωή του, όπως έχουμε εμείς, έχουμε και γονείς και έχουμε μια πολύτιμη γιαγιά που μας έχει μείνει, νομίζω ότι μόνο γι αυτούς αξίζει να προσέχουμε διπλά» συμπλήρωσε η γνωστή blogger και εγκυμονούσα μανούλα. 

Η όμορφη blogger ακολουθεί τις συμβουλές της γιατρού της και τηρεί κατά γράμμα τις συστάσεις της. Σε λίγο καιρό θα φέρει στο κόσμο το 4ο παιδάκι της και δεν κρύβει την ανυπομονησία της…

Το TLIFE της εύχεται περαστικά!

Read More

And More