Ολίβια Γαβρίλη: Θετική στον κορονοϊό στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της η γνωστή δημοσιογράφος

Η πανδημία του κορονοϊού ταλανίζει ολόκληρο τον πλανήτη και δεν κάνει διακρίσεις. Ήδη, χθες, τα κρούσματα στη χώρα μας ξεπέρασαν τον σοκαριστικό αριθμό των 3.000. Ανάμεσά τους και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Πριν από λίγη ώρα, με κείμενό της στην ιστοσελίδα eimaimama.gr, η Ολίβια Γαβρίλη αποκάλυψε ότι είναι θετική στον κορονοϊό στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. (Διάβασε εδώ για το φύλο του μωρού που περιμένει)

Αναλυτικότερα, το κείμενό της αναφέρει η γνωστή δημοσιογράφος και blogger:

«Είμαι η Ολίβια και σήμερα είμαι 27 εβδομάδων και 3 ημερών έγκυος στο τέταρτο παιδάκι μου.

H είσοδος μου στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης έμελλε να είναι… επεισοδιακή. Από τη Δευτέρα εμφάνισα συμπτώματα Covid-19 και χθες το βράδυ έλαβα τα αποτέλεσμα του προχθεσινού μου τεστ: ΘΕΤΙΚΟ.

Είμαι έγκυος και έχω Covid-19. Βρισκόμαστε οικογενειακώς σε καραντίνα από την Τετάρτη και αυτή είναι με λίγα λόγια η ιστορία μας:

Από την αρχή της εμφάνισης του κορωνοϊού Covid-19 στη χώρα μας πρόσεχα πάρα πολύ. Η κύρια έγνοια μου ήταν οι γονείς, τα πεθερικά και οι γιαγιάδες μας (η γιαγιάκα μου τότε ήταν ακόμα στη ζωή), όμως δεν ήθελα να πάθω κάτι ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά, ούτε ο Σταύρος. Ούτε ήθελα να προκαλέσουμε εμείς πρόβλημα σε άλλους. Για αυτό τηρούσαμε όλα τα μέτρα με ευλαβική προσοχή. Καθώς έμεινα δυο φορές έγκυος από το πρώτο lockdown μέχρι σήμερα (με μια αποβολή ενδιάμεσα), πρόσεχα ακόμα περισσότερο. Η μάσκα έγινε δεύτερη φύση μου και τη φορούσα ακόμα και έξω, όταν δεν επιβάλλοταν. Και όμως, έφτασαν μόλις λίγα λεπτά για να κολλήσω Covid-19!»

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Ολίβια Γαβρίλη μετρά έναν χρόνο σχέσης με τον σύζυγό της, Σταύρο Λασκαρίδη, και οι δυο τους αδημονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους. 

Το TLIFE της εύχεται περαστικά!

Read More

And More