Ώρα για Μελέτη: Η πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha – “Όλα είναι πιο έντονα αυτή τη φορά…” (video)

Πρεμιέρα στον Alpha με την εκπομπή “Ώρα για Μελέτη” έκανε, το πρωί της Δευτέρας, η Ελεονώρα Μελέτη.

Εμφανώς ανανεωμένη και ευδιάθετη, η παρουσιάστρια έκανε την είσοδό της στο πλατό και είπε την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές μετά από έξι ολόκληρα χρόνια.

“Καλή σας ημέρα! Καλώς ήρθατε στον Alpha, στο νέο μας τηλεοπτικό σπίτι. Να που είμαστε στον αέρα. Όσα χρόνια και αν το έχουμε κάνει αυτό παρέα, από το 2001 που σας πρωτοσυστήθηκα, κάθε φορά -σήμερα νομίζω ότι είναι η 24η που κάνουμε πρεμιέρα μαζί- είναι το ίδιο άγχος. Υπάρχει εκεί, είναι έντονο και δεν θέλω να σας το κρύψω. Σίγουρα όμως θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ. Αυτή τη φορά είναι όλα λίγο πιο έντονα, γιατί είχα πολλά χρόνια να σας πω τηλεοπτική «καλημέρα». Από το 2014 μέχρι σήμερα είχαμε επιλέξει να ανταλλάσσουμε καλησπέρες και καληνύχτες. Τώρα έχουν αλλάξει πολλά και στη δική σας ζωή και στη δική μου. Και στην εποχή και στις ανάγκες της. Αυτό που δεν άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια και θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτό είναι ότι ήσασταν πάντα εκεί να με στηρίζεται και να αγκαλιάζεται αυτό που εγώ ένιωθα ανάγκη ότι θέλω να κάνω στην τηλεόραση…” , είπε μεταξύ άλλων στην έναρξη, ενώ περιέγραψε με λίγα λόγια τι θα δούμε στην νέα εκπομπή της.

 

Η Ελεονώρα φέτος θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων, θα παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις… αλλιώς, θα τραβάει την κουρτίνα και θα φέρνει το παρασκήνιο στο προσκήνιο. Η εκπομπή, με έμφαση στην επικαιρότητα, τα κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν, με ζωντανές συνδέσεις, ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και παράλληλη μετάδοση μέσα από τα social media θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Στη συνέχεια, υποδέχτηκε στο πλατό στον Νίκο Μάνεση, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Όλοι μαζί, τεχνικοί και δημοσιογράφοι, λειτουργούμε υπό την μέριμνα ενός ανθρώπου που εκτιμώ απεριόριστα δημοσιογραφικά και που θα βάλει την υπογραφή του ως προς το περιεχόμενο και τον μηχανισμό αυτή της εναλλακτικής και δύσκολης εκπομπής. Είναι ο Νίκος Μάνεσης…” .

Read More

And More